Zehir tacirlerine polis tokadı

Uyuşturucuya yönelik mücadelesini sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak aralarında uyuşturucu satışı yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişiyi gözaltına al

Kapaklı 10.02.2014 18:07:00 0
 Zehir tacirlerine polis tokadı
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak aralarında uyuşturucu madde satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Kimliği belirlenen 3 kişiyi takibe alan asayiş ekipleri, yaklaşık bir aylık takibin ardından önceki gün saat 17.00 sıralarında düzenlediği operasyonda satıcı olduğu iddia edilen Cengiz G. ve yanında bulunan Ferhat S. ve Habip T’yi yakalayarak gözaltına aldı.
 
ADLİYE’YE ÇIKARILDILAR
3 kişiyi kıskıvrak yakalayan asayiş ekipleri, şahısların üzerinde yaptığı aramada 40 extacy hap ve 5 gram kubar esrar ele geçirdi. İfadeleri alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı.
 
ÇALIŞMALAR ETKİN VE KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, geleceğin teminatı olan gençler başta olmak üzere toplumun her kesimini uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarının etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10