“Ya kaybedeceksiniz, ya kaybedeceksiniz”

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Kadir Albayrak, önceki gün parti binasında basın açıklaması yaptı.

Tekirdağ 11.02.2014 10:22:00 0
 “Ya kaybedeceksiniz, ya kaybedeceksiniz”
ÇALIŞMALARLA ÖNE GEÇECEĞİZ
Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’un Cumartesi günü AKP'nin aday tanıtım töreninde söylediği bir sözü hatırlatan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak,”O söz benim çok dikkatimi çekti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda iki alternatif var, Ya kazanacağız, ya kazanacağız' dedi. Ben de diyorum ki buradan 'ya kaybedeceksiniz ya kaybedeceksiniz, başka alternatif yok” dedi. Rakip partilerin iki ay önce sahaya indiğini anlatan Albayrak, “5 Aralık’ta Ak Parti'nin adayı Mustafa Yel indi, ondan kısa bir süre önce MHP adayı Nail Yılmaz sahaya indi. Biz, CHP olarak onlara iki ay avans verdik. Çok kısa sürede yapacağımız çalışmalarla öne geçeceğiz” diye konuştu.
 
YORULMAYACAĞIZ
Ak Parti'yi çiçek götürüp ziyaret edeceklerini dile getiren Albayrak “Daha sonra MHP’yi ziyaret edeceğiz. Tekirdağ’da güzel bir yarış olsun diye temennilerimizi söyleyeceğiz. Öbür gün seri bir çalışma yapacağız. Bize ayak uydurmak isterseniz seri bir çalışma yapacağız yorulabilirsiniz ama biz yorulmayacağız” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10