CHP heyetinden TSO’ya ziyaret

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki heyet Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’

Tekirdağ 11.02.2014 16:36:00 0
 CHP heyetinden TSO’ya ziyaret
TEBRİK ETTİ
Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Meclis Başkan Yardımcısı İlhami Özcan Aygun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan,  Yönetim Kurulu Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge, Muzaffer Destereci, Cihan Çömez ve Cemil Koçaş katıldı. Ziyarette konuşan CHP Süleymanpaşa Adayı Ekrem Eşkinat geçtiğimiz mayıs ayında yapılan organ seçimlerinde yeniden başkanlığa ve ağustos ayında yapılan TOBB Genel Kurul sonrası TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Cengiz Günay’ı tebrik etti ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
 
TEKİRDAĞ OLARAK TEMSİL EDİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da TOBB’da kendilerini bireysel olarak değil ‘Tekirdağ’ olarak temsil ettiklerini ifade etti. Birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Günay, ekip olarak güçlü bir ekiple çalıştıklarını, fikir birliği ile birlikte hareket etmenin başarı getirdiğini belirterek “Ziyaretiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Süleymanpaşa Başkan adayına çıktığı bu yolda başarılar diliyor, seçim sürecinin Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10