Muhtarlarla değerlendirme toplantısında bir araya geldi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Polisevi Şube Müdürlüğü toplantı salonunda, ilimiz merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına yönelik değerlendirme toplantısı düzenledi.

Tekirdağ 12.02.2014 12:54:00 0
 Muhtarlarla değerlendirme toplantısında bir araya geldi
SEÇİM TEDBİRLERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ
Emniyet Müdür Yardımcısı ve bazı şube müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya il merkezinde bulunan on dört mahalle muhtarı katıldı. Muhtarların sorunlarının yerinde tespit edilebilmesi, tespit edilen sorunlara birlikte çözüm yollarının bulunması ve yapılacak olan yerel seçimlerde alınması gereken güvenlik ve asayiş tedbirlerine yönelik böyle bir toplantının gerçekleştirildiğini belirten Ali Yılmaz, katılımlarından dolayı tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, böyle güzel bir şehre hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi.
 
 
SORUNLARI DA DİLE GETİRDİLER
Mahalle muhtarları da trafik sıkışıklığı ve bazı asayiş konularına yönelik sorunları emniyet müdürü Yılmaz’a aktararak,  böylesine sıcak ve güzel bir toplantının gerçekleşmesinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı, yenilen öğle yemeğinin ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz muhtarlara teşekkür belgesi verdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10