Albayrak "Ustaların ustasıyla seçime giriyorum"

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak önceki gün de Çorlu ve Ergene'yi ziyaret etti.

Çorlu 13.02.2014 11:34:00 0
Albayrak

11 İLÇEYE DE BAYRAĞI DİKMELİYİZ

CHP Çorlu İlçe Teşkilatına CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ile birlikte gelen Albayrak burada vatandaşlar ve üyeler ile bir araya geldi. Abayrak yaptığı konuşmada, "31 Mart sabahı ben Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı, Ünal Baysan da Çorlu Belediye Başkanı olacak. Çok büyük projeler ile seçime hazırlanıyoruz. Burada benim en büyük şansım Çorlu'da 4 dönem ustalığın da ustası olan Belediye Başkanımız Ünal Baysan ile seçime girmek olacak. Bu seçime yerel seçim olarak bakmamalıyız, genel seçim havasında gibi seçimde 11 ilçeyi de CHP bayrağını dikmeliyiz. Bu seçimde CHP oy yüzdesini arttırarak AK Parti iktidarını genel seçimde devireceğimizin sinyallerini vermeliyiz" dedi.

ÇORLU’YU EL ÜSTÜNDE TUTACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının netleştiğini anımsatan Albayrak, kısa süre içinde Tekirdağ sınırları içinde bulunan 11 ilçeyi ziyaret edeceğini belirtti. Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasının en önemli nedenlerinden birinin Çorlu olduğunu söyleyen Albayrak, "Çorlu Büyükşehir Belediyesi’nden çok büyük hizmetler almalı. Bizler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda Çorlu'yu el üstünde tutacağız. Çok büyük projelerle geliyoruz, arkadaşlarımla 1 Nisan sabahında mazbatamızı almaya gittiğimizde bizleri hangi sorunların beklediğini biliyoruz. Bu maksatla hizmet çalışmalarımıza da hemen başlayacağız" dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10