Başarılı öğrenciye bir ödül de Kaymakam Kubilay'dan

Kahramanmaraş Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile ülke genelindeki tüm ortaokul öğrencileri arasında bu yıl 5.'si düzenlenen Ulusal "Madalyalı Kahraman Å

Çerkezköy 13.02.2014 11:39:00 0
Başarılı öğrenciye bir ödül de Kaymakam Kubilay

TEBRİK ETTİ

Osman Karamık’ı başarısından dolayı tebrik eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Öğrencimiz Kahramanmaraş Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile ülke genelindeki tüm ortaokul öğrencileri arasında bu yıl 5.’si düzenlenen Ulusal “Madalyalı Kahraman Şehir “ yarışmasında kompoziyon dalında Türkiye birincisi olarak bizi gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

KİTAP HEDİYE ETTİ

Osman Karamık’ın dereceye girdiği kompozisyonu da okuyan Kaymakam Kubilay, “Okumayı ve yazmayı seviyorsun. Bu alışkanlığının ömür boyunca devam etmesini temenni ediyorum” diyerek kendisine kitap hediye etti. Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yılı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi oldukları için mutluluk duyduklarını ifade ederek “Yarışmaya katıldıktan sonra öğrencimiz Osman Karamık ve diğer öğrencilerimiz öğretmenimiz Süveyla Belek’in katkılarıyla eserlerini daha da olgunlaştırmaya çalıştılar. Eserlerimizi yarışmaya gönderdiğimizde ise başarı elde edeceğimizden ümidimiz vardı. Bu da yarışmanın sonunda bizi şaşırtmadı. 322 eser içersinden birinci olmamız bizi fazlasıyla gururlandırdı” diye konuştu.

 

BİZİ EL ÜSTÜNDE TUTTULAR

Öğrencisinin dereceye girmesinden dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Veliköy Belediyesi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Süveyla Belek de “Bu tür yarışmalara katılmayı kültür haline getirmeyi hedefliyoruz. Büyük bir çalışmanın ve emeğin araştırmanın sonucudur. Osman Karamık yazısını getirdikten sonra beş defa tekrar tekrar genişletildi. Birlikte çalıştık ve üzerinde emek verdik. Sonucunda çok güzel bir ödüle sahip olduk. Maddi ödülün yanında bize sağlanan manevi ödüller bizi mutlu etti. Türkiye’nin her yerinden gelen öğrencileri tanıdık ve hayat hikayelerini öğrendik. Bizi el üstünde tuttular” dedi.

TÜM OKULUN BAŞARISI

Türkiye birincisi olan Osman Karamık da dereceye girmekten onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek “Yarışma öncesinde öğretmenlerimiz yazı yazmamızı istedi. Bir aylık süreç içinde araştırmalarımızı yaptık ve yazımıza başladık. Öğretmenlerimiz ile bu yazdığım yazı üzerinde çok değişiklik yaptık. Birinci olduğumuzu duyunca çok sevindik. Kahramanmaraş’ta bizleri çok iyi ağırladılar. Arkadaşlarım da yaşadığımız birincilikte çok sevindiler” dedi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da başarısından dolayı Osman Karamık’ı tebrik etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10