Korkmaz, "Hizmetçinizi iyi seçin"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam saat 17.30'da da Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek B

Çerkezköy 17.02.2014 17:06:00 0
Korkmaz,

TECRÜBELİ KADROMUZ VAR

Ziyarette konuşan Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, ziyaretten dolayı Korkmaz ve partililere teşekkür ederken, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan da 30 Mart’taki yerel seçimler öncesi yollara çıktıklarını belirterek “Bu seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını, derneklere ziyaretlere gidiyoruz. Bu kapsamda da sizlere geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı da, Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz’ın Kızılpınar’da güzel çalışmalar yaptığını ifade etti. Korkmaz’ın Çerkezköy’de de çalışmalarına devam edeceğini ve Çerkezköy’de yapılmayanı yapacağını söyleyen Şalcı “Bunun içinde hepinizden destek bekliyoruz. Birlikte belediyecilik sloganı ile Çerkezköy’ü, Trakya’da ilk ayak basılacak yer olarak hazırlayalım ve BBP’ye emanet edelim. Belediyeyi BBP kadroları ile hep birlikte yönetelim ve Türkiye’de yeni bir belediyecilik anlayışı gösterelim. Bunda hepimiz el birliği ve kuvvet birliği yaparak başarılı olacağız. Tecrübeli kadromuz var ve ciddi projeler var” dedi.

 

 

                          

 

 

BAŞBAKAN YA DA AK PARTİ İLE İŞİMİZ YOK

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da, daha önce de AK Partililer ile birlikte buraya gelip oy istediğini anımsatarak “Belediye Başkan adayları açıklandıktan sonra AK Parti ile yollarımızı ayırdık. Biliyorsunuz belediye başkanları halkın malıdır. Belediye başkanlarını halk getirir ve halk götürür. Belediye Başkanları Devlet memuru değildir. Biz halkın sesine kulak verdik.  Çerkezköy’de Belediye Başkanı olmamı istediler. Biz kendilerine halk kimi istiyorsa onu çıkarın dedik. Bizlere kulak vermediler. Bizim Başbakan yada AK Parti ile işimiz yok” diye konuştu.

 

 

 

 

HİZMETÇİNİZİ İYİ SEÇİN

10 yıldır Kızılpınar’da hizmet ettiklerini söyleyen Korkmaz “On yılda Kızılpınar’da yaptıklarımızı gördünüz. Çerkezköy’de ne yaptıklarını söylesinler. Her belediye başkanı meydana çıktığı zaman kendi eserleri ile kendini anlatmalı. Ancak onlara başbakana ve AK Parti’ye oy istediklerini söylüyorlar. Başbakan gelip size hizmet yapmaz. Dünya ile uğraşıyor. Ne olur hizmetçinizi iyi seçiniz” dedi. Korkmaz, AK Parti’yi bölmediklerini ifade ederek “Sizi kandırıyorlar ve yanlış söylüyorlar. Biz sadece halkın sesine kulak verdik. Biz bunun için yola çıktık. Pırıl pırıl Türkiye’nin sigortası olmuş, şaibesiz bir partiden yola çıktık ve Büyük Birlik Partisi bayrağı altında görevi aldık. Bizim kimse ile problemiz yoktur.  Eserlerimizi ve yaptıklarımızı anlatacağız” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10