Emekli personele veda töreni

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından emekli olan personel için veda töreni düzenlendi. Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 35 yılı aşkın süre ile görev yapan ve em

Tekirdağ 18.02.2014 20:15:00 0
Emekli personele veda töreni

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

İl Müdürü Mahmut Kotan, törende yaptığı konuşmada “35 yılı aşkın Kurumumuza hizmet veren Fatma Üçgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Uzun yıllar kurumumuza hizmet eden Fatma Hanım’dan gençlerin öğreneceği çok şey vardır. Kurumun dünün ve bugününü fotoğraflarını bilen, hizmetlerin ve hizmet kalitesinin geldiği noktayı iyi ifade edebilme açısından tecrübesi ile bizlere yol gösterebilen bir noktadadır. Emekliliğinin hayırlı olmasını, bundan sonraki yaşamında ailesi ve sevdikleri ile birlikte bir ömür sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini diliyorum” dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Fatma Üçgül ise böyle bir veda töreni düzenledikleri için çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılar diledi. Konuşmaların ardından İl Müdürü Kotan, Üçgül’e çalışmalarından dolayı plaket verirken, İl Müdür Yardımcısı Güler Dülger de çiçek takdim etti.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10