Demircan "Asıl yarış şimdi başladı"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, önceki gün Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları ile bir araya geldi.

Çerkezköy 21.02.2014 12:57:00 0
Demircan

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Trakyum Restaurant’ta saat 18.00’da düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde konuşan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan seçimlere kısa bir süre kaldığını belirtti. Meclis üyeleriyle tanışıp kaynaşmak için bu etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Demircan, “Asıl yarış Meclis Üye listelerinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin ardından başladı. Seçim startını verdik. Hep birlikte geceli gündüzlü çalışacağız. Biz, başaracağımıza inandık. Herkes üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirirse, biz bu işin altından kalkarız. Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı BBP bayrağını Çerkezköy Meydanı’na dikeriz” diye konuştu.

 

 

 

 

YOLUMUZA TAŞ KOYMAYA ÇALIŞACAKLARDIR

Demircan, BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adaylarından büyük özveri ve emek beklediğini ifade ederek  “Bu saatten sonra rakiplerimiz çeşitli entrikalarla yolumuza taş koymaya çalışacaktır. Diğer siyasi partilerin çıkardığı listeleri görüyorsunuz. Daha düne kadar birbirine küfredenler, bugün kol kolalar. Bu tabloya bakıldığında, bizim daha çok çalışmaktan başka çaremiz yok. Biz inanıyoruz. Eğer sizler de inanırsanız başarırız” dedi.

 

 

 

 

O GÜN SİZLERİN ONURU OLACAK

Pazar günü saat 14.00’da Kapalı Spor Salonu’nda BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı’nınyapılacağını söyleyen Demircan “O gün sizler için çok önemlidir. O gün sizlerin onuru olacak. Tanıtım toplantımız, bayram ve şenlik havasında geçecek. Kalan 35 gün boyunca işimizden evimizden fedakârlık yapacağız ve sonunda zafere ulaşacağız” diye konuştu.

 

ARTIK SAHAYA İNDİK

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da artık evde oturmanın olmadığını ve sahaya indiklerini belirterek “BBP Bayrağı’nı Çerkezköy Belediyesi’ne dikmek istiyorsak çok çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşacağız. Sıklmadık el bırakmayacağız. İnşallah Çerkezköy Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nı sizlerle birlikte yapacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. BBP’den adaylığımı açıklayıp sahaya indiğim günden beri Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar halkı bayram ediyor. Bizim seçimi kaybetme riskimiz sıfırdır” ifadelerini kullandı.

 

HALKIN DERDİNE DERMAN OLACAK İSİMLERLE YOLA ÇIKTIK

Korkmaz, diğer siyasi partilerin listelerine baktığında göğsünü gere gere ‘halkın derdine derman olacak isimlerle yola çıktık’ diyebildiğini söyleyerek “Biz para babalarıyla değil, baba parasıyla el bebek gül bebek büyüyenlerle değil, fakir fukaranın derdinden anlayan isimlerle yola çıktık. Diğer siyasi partilerdeki liste kavgalarını görüyorsunuz. Listeler havada uçuşuyor. Bizim tek amacımız, ‘Çerkezköy için ne yapabiliriz’ diye düşünmektir. Bizde, listede kimin kaçıncı sırada olduğunun bir önemi yok. İlçe yönetimi ile birlikte bir çalışma programı düzenleyeceğiz. Herkes bu programa uyacak. Halkımıza kendimizi anlatacağız. Müthiş projelerimiz var” diyerek bu projeleri de Pazar günü saat 14.00’da düzenlenecek olan tanıtım programında anlatacaklarını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10