Azcan, "Yeni dönemde siyasetin içinde yer almayacağım"

2 dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve yeniden aday olarak seçime girecek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, rahatsızlığı dolayısıyla geçtiğimiz günle

Çerkezköy 21.02.2014 13:42:00 0
Azcan,

AİLEME VE ÇOCUKLARIMA SÖZ VERDİM

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan, kendisine olan güveni dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ederek “Daha önceki açıklamalarımda da dile getirdiğim gibi yeni dönemde siyasetin içinde yer almayacağım. Bu süreçte bana onure edici teklifler geldi. Bu teklifleri teşekkür ederek geri çevirdim. Çünkü aileme ve çocuklarıma bu dönem siyasete girmeyeceğime dair söz verdim” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY 10 YILDA ÖNEMLİ SIÇRAMA YAPTI

Azcan, Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ali Ertem başkanlığı döneminde ilçenin menfaatine olan çok önemli kararların altına imza attığını ifade ederek “Çerkezköy son 10 yılda şehirleşme ve modernleşme adına önemli bir sıçrama yaptı. Bu gelişimde meclis üyesi olarak bir nebze dahi olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Ben diğer meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Temennim, bundan sonraki süreçte de uyum içinde çalışan ve Çerkezköy’ü hak ettiği noktaya taşıyabilecek bir meclis oluşmasıdır” dedi.

 

PİŞMAN OLDUĞIM HİÇBİR KARAR OLMADI

Meclis üyeliği dönemince birçok önemli çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Azcan “Beni en mutlu eden karar, ‘Eğitim Kampus Alanı’ ile ilgili olan karar oldu. Çünkü ben her zaman, her şeyin başının eğitim olduğuna inandım. Ambardere’de belirlediğimiz yaklaşık 150 dönümlük eğitim kampus alanı, inanıyorum ki geleceğin Çerkezköy’ünün ilim irfan merkezi olacak. Meclis Üyeliğim boyunca pişmanlık yaşadığı hiçbir karar olmadı. Geriye dönüp baktığımda ‘keşke bunu yapmasaydık’ dediğim hiçbir çalışma olmadı” dedi.

 

HEP DOĞRUNUN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK

Meclis üyesi arkadaşları ile birlikte her zaman doğrunun yanında olmaya gayret ettiklerini söyleyen Azcan “Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na vekâlet ettiğim zamanlarda bana destek olan ve uyum içinde bir çalışma gerçekleştirdiğimiz tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek, hayatının bundan sonraki dönemini ailesi ve çocukları ile geçirmek istediğini belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10