GMKP Mahallesi'ne bir aday daha

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala muhtar adaylarının sayısı da her geçen gün artıyor. 2009'dan itibaren Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar'ın azası olan 59

Çerkezköy 23.02.2014 11:17:00 0
GMKP Mahallesi

5 YILDIR AZALIK YAPIYOR  

Sezamettin Kuru, Şükrü Dumanlar’ın 5 yıldır birinci azalığını yaptığını belirterek “24 Mart 1994’te Şükrü Dumanlar muhtar seçildiğinde listesinde yer aldım. 2009 yılında da azalık görevine başladım. Şükrü Dumanlar’ın AK Parti Belediye Meclis üyesi adayı olması nedeniyle bu işi bilen birisi olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi muhtar adaylığına talip oldum” diye konuştu.

 

SORUNLARI BİLİYORUM

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti vereceğini ifade eden Kuru “Şükrü Dumanlar’ın hizmetlerini farklı kulvarda devam ettirmesi nedeniyle ve uzun yıllar yanında hizmet eden birisi olarak aday oldum. Ayrıca vatandaşlara yapılması gereken hizmetleri iyi bildiğim için muhtar adayı olma yönünde karar verdim” dedi. Kuru, bugüne kadar edindiği bilgi ve birikimi mahalle için kullanmak istediğini kaydederek “Şimdi de azalıktaki birikimimi muhtar olarak değerlendirmek istiyorum. Sorunları mahalle halkıyla ortak çözeceğiz. Bunda önceki bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi. Mahallenin sorunlarını bildiğini söyleyen Kuru, tüm mahalle sakinlerinden destek beklediğini belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10