Özgül "Saray'a şimdiye kadar görmediği hizmetleri getireceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül, Meclis Üyesi Adayları Saray Et Üreticileri Birliği Başkanı Mümin Buluş, Saray Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Erdoğan Bağcı ve

Çerkezköy 23.02.2014 11:24:00 0
Özgül

SOSYAL YAŞAM ALANLARI KURACAĞIZ

Seçimlere sayılı günler kaldığını belirten Hakan Özgül, Saray’a şimdiye kadar görmediği hizmetleri getirecekleri ifade etti. Projeleri ile ilgili de bilgi veren Özgül su, doğalgaz, kapalı Pazar yeri, sosyal yaşam merkezleri, yaşlı bakım evleri başta olmak üzere pek çok projelerinin olduğunu ifade eden Özgül “Saray’ın her iki tarafındaki dereyi de ıslah edeceğiz. Soğuksu Deresi’ni ıslah ederek çevresine spor kompleksleri ve sosyal yaşam alanları kuracağız” dedi.

 

HİZMET ETMEYE SÖZ VERİYORUZ

Kadın kollarının her gün planlı bir şekilde ev ev gezdiği söyleyen Özgül “Ben ve ekibim de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Hayalimizdeki Saray için vatandaşlarımızın bizi seçmesini istiyoruz” dedi. Özgül “Saray halkının sessiz feryadı artık yeter. Şimdi söz bizim. Hizmet etmeye söz veriyoruz” diye konuştu.

 

DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Bugüne kadar Saray’a çeşitli hizmetler yapıldığını söyleyen Özgül “Bu hizmetlerden daha iyilerini yapmak için yola çıktık. Bugüne kadar yaptıklarımız bunda sonra yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Meclis üyesi adayı Mümin Buluş da yıllarca köylere hizmet götürme birliğinde görev yaptığını ifade ederek “Köylerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları çözmek için çalışacağız” diye konuştu.

 

HİZMET İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

Sanayi sitesi için yaptığı hizmetlerin Saran için örnek ve hizmetin ilk adımı olduğunu dile getiren Erdoğan Bağcı da “Daha önce sanayiye çamurda giderken şimdi takım elbisemizle gidebiliyoruz. Göreve geldiğimizde bunların çok daha iyisini yapacağız” dedi. Diğer bir meclis üyesi adayı ve Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneği Başkan Yardımcısı Ali Uyar da Saray’a hizmet için bu yola çıktıklarını söyledi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10