Ordu "Rantçıların adresi AK Parti, halkın adresi MHP"

Yıllarını siyasette yer almış birisi olarak önceki gün bürosunda bir basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu "Seçim öncesi bu değer

Çerkezköy 23.02.2014 20:28:00 0
Ordu

ADAM YERİNE KOYMADIĞIN SÖYLEMİŞTİM"

Aday olan herkese başarılar dileyerek konuşmasına devam eden Ordu “Gösterilen adaylara baktığımız zaman Çerkezköy'e hizmet mi yapacak, yoksa birilerini mi kurtaracağız ya da rant mı sağlayacağız soruları ile karşı karşıya kalıyoruz. İktidar partisinde mevcut başkan Ali Ertem tekrar aday gösterildi. 10 yıldır Çerkezköy'ü yöneten bu arkadaşımız listesine onunla beraber yürüyen tek bir kişiyi koymamıştır. Bu arkadaşların hepsi AK Parti'ye yakışmıyor mudur da Ali Ertem yakışıyor? En azından 40 bine yakın üyesi olan partinin hiçbir partilisi ilk ona girmeyi hak etmemiş midir? Belediye meclisinde kızını dövemeyen dizini döver. Beş yıl boyunca AK Partili seçmenlere seslendim. Ali Ertem’in, belediyeye gönderilen meclis üyelerini adam yerine koymadığını ve başkan vekilliği bırakmadığını söylemiştim" dedi.

 

NE HİZMETLER YAPACAKLAR

Ordu "Ali Ertem listene aldığın Ömer Kılınç'tan bu yaştan sonra ne gibi hizmetler bekliyorsun. Yada partiye ne gibi hizmetleri olacaktır. Bunu Ali Ertem'in açıklamasını bekliyorum. Dün başka siyasi partiden belediye başkan aday adayı olan ve seçimi kazanamayan Remzi Garip'ten ne gibi hizmetler bekliyorsun. Remzi Garip ne gibi hizmet vereceğini de kendisi açıklasın. Çünkü ileride zamanda imar yolsuzluklarını, rant sağlayanları kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu.

 

OYLARINI MHP'YE VERSİNLER

Ali Ertem'in açıklamalarında tek rakibinin CHP olduğunu söylediğini anımsatan Ordu "Türkiye genelinde anketlere bakıldığı zaman MHP'nin oyları yüzde 20'yi geçmiştir. 20 yıldır belediyeyi alamayan sol kökenli CHP'ye kaptıracağım korkusu varsa bırakıp MHP'ye destek verecektir. Hiç kusura bakmasın. 1970'lerde kurulan Saadet Partisi’nin de adayı vardır. Temsilcilerine gidip AK Parti’ye oy verin yüzünü nerede buluyorsun. Bu partinin temsilcileri kalkıp başka siyasi partiye oy verirse vicdanları ile baş başa kalırlar. Bu kadar mücadelenin içinde olan AK Partililerin düştüğü durumdan kurtulmaları için oylarını MHP'ye vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

 

VATAN HAİNİ KADAR TEHLİKELİDİR

Ordu “AK Parti’nin seçmeni, oylarının sola gitmesini istemiyorlarsa oylarını MHP'ye versinler ve MHP de seçimi kazanır. Diğer siyasi arenaya bakıldığı zaman CHP'nin kendi seçmenine saygısızlık yapmasına gerek yok. Onların da her ne kadar kavgaları varsa da kol kırılır yen içine kalır. Sandığa gitmeleri lazım. Siyasi parti temsilcilerine kızıp da eğer sandığa gitmezlerse o zaman demek ki siyasi partilerini temsil etmiyor. Ne olursa olsun siyasi partinin seçmeninin sandığa gitmesi gerekiyor. Çerkezköy'ün düştüğü çamur ortamından kurtarmak gerekiyor. Onu da yapmak birinci görevimizdir. Her siyasi partinin eşit şartlarda şansı vardır. Seçimleri bütün siyasi partiler kazanabilir ama bir tek alma gücüne sahip olmayan AK Parti'dir.  Listede olan bütün meclis üyeleri etrafına iyi baksınlar, imar yolsuzluklarına ve imar rantcılığına ortak olmasınlar, onlara katılanlar vatan haini kadar tehlikelidir" yorumunda bulundu. Çerkezköy'lü seçmenin 30 Mart'ta vereceği kararın önce ülkenin sonrasında ise Çerkezköy'ün kaderinin belirlenmesinde önemli rol oynayacağına dikkat çeken Ordu, uzun yıllar MHP'de  ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak sandıkta MHP'yi işaret etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10