Emlakçılara sağlık indirimi

Daha önce bazı kuruluşlarla indirim sözleşmesi imzalayan Özel Optimed hastanesi, dün de Çerkezköy Emlakçılar Derneği ile sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanması için protokol imzaladı.

Çerkezköy 26.02.2014 16:23:00 0
Emlakçılara sağlık indirimi

İMZALAR ATILDI

Dün saat 13.00’de Çerkezköy Emlakçılar Derneği’nde düzenlenen imza töreninde Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan ile Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz indirim için protokole imza attı. Törene ayrıca, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Özel, Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Nagihan Akbaş ile Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Metin Demirtaş da katıldı.

 

 

 

 

ÜYELERE SMS İLE DUYURULACAK

Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan “Çerkezköy Emlakçılar Derneği üyeleri ve aileleri Çorlu Optimed Cerrahi Tıp Merkezi’nde ve Optimed Hastanesi’nde ki sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanacak. Protokolün hastanemize ve Çerkezköy Emlakçılar Derneğine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz de Optimed Hastanesi ile protokol imzaladıkları için mutluluk duyduklarını ifade ederek “Gerçekleştirdiğimiz protokol kapsamında Çerkezköy’de bulunan üyelerimiz Optimed Hastanesi’nden indirimli bir şekilde yararlanacaklar. Bizlerde bu indirimi üyelerimize sms yöntemi ile ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10