Yücel'den hastane sözü

2009 seçimlerinde MHP'den Karaağaç Belediye Başkanlığı'na seçilen ve Karaağaç'ın Kapaklı'ya bağlanmasının ardından MHP'den Kapaklı Belediye Başkanı olan Dr Özk

Kapaklı 27.02.2014 10:08:00 0
Yücel

200 YATAKLI HASTANE YAPACAĞIZ

 Vatandaşlarla bir araya gelen ve projelerini anlatan Yücel, Kapaklı’ya yeni bir hastane sözü verdi. 5 yıldır Karaağaç Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğini söyleyen Yücel, “Kapaklı’da göreve geldiğimizde Acil Servis, Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathane ünitelerinden oluşan 200 yatak kapasiteli bir hastane yapacağız” dedi.

 

 

 

 

BELEDİYE HASTANESİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİM

 Karaağaç’ta dar bütçe ile en iyi hizmetleri sunmaya çalıştığını söyleyen Yücel “Karaağaç’a yaptıklarım arasında bir köprü, 26 kilometre yol, 1 tane de Organize Sanayi Bölgesi’ne Jandarma Karakolu var. Karakol şu an Kapaklı’nın hizmetinde. Yarın seçilirsem, Belediye Hastanesi Projemi hayata geçireceğim. Yerini belediyenin vereceği, müteahhitliğini Organize Sanayi Bölgesi’nin yapacağı bir hastane olacak. Sağlık Bakanlığının hizmetine sunulacak hastanede geniş kapsamlı poliklinik hizmeti verilecek, Yoğun Bakım, Acil Servis üniteleri olacak” dedi. Sadece sağlık alanında değil, Kapaklı için her konuda çözüm getirecek projelerinin olduğunu söyleyen Yücel “Yeni hastane ile birlikte hastalarımız tedavilerini ilçemizdeki mevcut hastanede yaptırabilecekler. İnsan hayatı için önem arz eden acil müdahalelerdeki zaman kayıplarının da önüne geçilecek. Halkımızın hak ettiği gibi bir sağlık hizmetinden faydalanması adına bu proje bizler için çok büyük önemli” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10