Yemişçi'den Çorlu TSO'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi, milletvekili seçilmeden önce yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasıâ€?

Çorlu 3.03.2014 10:39:00 0
Yemişçi

BENİM EVİM GİBİ OLDU

Manevi yönden farklı duygular içerisinde olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi; “Çorlu TSO'ya her gelişimde farklı duygular hissediyorum. Burada 5 yıl yönetim kurulu üyeliği, 2,5 yıl da yönetim kurulu başkanlığı olmak üzere 7,5 yıl görev yaptım. Burası benim evim gibi oldu" dedi.

 

“ÇORLU TSO BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Çorlu TSO'nun çok değerli bir kurum olduğunu dile getiren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi; "Burası çok farklı bir kurum. Çorlu TSO'da ilk defa görev yapan arkadaşlar farklı duygular içerisine girebilirler ama görevleri bittikten sonra buranın değerini ve önemini daha iyi anlayacaklardır. Benim burada çok güzel tecrübelerim oldu. Güzel dostlukların yaşandığı bir dönem geçirdim. Birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarım ile görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ettik" ifadelerini kullandı.

 

“ÇORLU TSO'NUN YENİ HİZMET BİNASI İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEKTİR”

 Yeni yapılacak Çorlu TSO hizmet binası hakkında açıklamalarda bulunan Yemişçi, “Yönetim Kurulu olarak görevimizin başındayken Çorlu TSO arazisi için çok uğraşmıştık. Beni heyecanlandıran konu ise; Çorlu TSO üyelerine cevap verecek bir binanın sizin önderliğinizde yapılacak olmasıdır. Sizler ne kadar mutluluk duyuyorsanız, Çorlu'da ticaret yapmış biri olarak ve aynı zamanda buradaki geçmiş dönem çalışmalarından dolayı bende aynı mutluluk içerisindeyim. Hem Çorlu'da yaşayan biri olarak hem de bir Milletvekili olarak sizlere çok teşekkür ediyorum. Çorlu'nun böyle bir binaya geçekten çok ihtiyacı vardı. İnşallah bu binayı en kısa zamanda bitirip Çorlu'da ki vatandaşlarımıza ve üyelerimizin hizmetine sokacağınızı düşünüyorum. Ergene'nin kirliğini engellemek amacıyla en büyük desteği Çorlu TSO verdi” dedi.

 

"BİZİM İÇİMİZDEN BİR MİLLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇIKMASI BÜYÜK MUTLULUK"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün de " Özlem Yemişçi, bizim içimizden gelen birisidir. Bu koltuklardan bir Milletvekili ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı'nın çıkması bizleri son derece mutlu eden bir konudur. Çorlu TSO olarak ileriki yıllarda aramızdan başka isimleri de Milletvekilliğinde ve başkan adaylıklarında görmeyi arzu ediyoruz" dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10