Tarım Kredi Kooperatifinde Topuz dönemi

Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Büyük katılımın sağlandığı genel kurulda 426 delegenin 335'i sandık başına gitti. Genel Kurulda, Çorlu Tarım Kredi Kooper

Çorlu 3.03.2014 10:47:00 0
Tarım Kredi Kooperatifinde Topuz dönemi

SAVURGANLIĞA ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin tüm delegelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Topuz “Çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ortak çiftçilerimize sahip çıkmak ve her an yanlarında olmak görevimizdir. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecek ve çiftçilerimiz menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız. Hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamak üzere, gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek, çiftçilerimize kullanabilecekleri kredi kaynaklarını sağlamak, çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimiz olacak" dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ali Topuz Başkanlığındaki Çorlu Tarım Kredi Kooperatifi'nin yeni Yönetim Kuruluna Metin Binnaz, Mahmut Temel, Serkan Tuncay ve Semih Çapkın seçilirken, Denetleme Kuruluna da Murat Yüce ve Hüseyin Ayyıldız seçildi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10