Karadeniz, berberleri ağırladı

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz önceki gün Pideland'ta düzenlediği kahvaltıda berberleri ağırladı.

Kapaklı 3.03.2014 10:56:00 0
Karadeniz, berberleri ağırladı

BERBERLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, insanoğlunun topluluklar halinde yaşamaya başladığı andan itibaren yönetilme ihtiyacının da var olduğunu ifade etti. İlk zamanlardaki yönetim biçiminin diktatörlük olduğunu ifade eden Karadeniz “Daha sonra Cumhuriyet bulundu. Cumhuriyet halkın kendi iradesini ortaya koyup idarecilerini kendisinin seçmesidir. Bunun da en güzel yolu Demokratik Cumhuriyet’tir” diye konuştu.

 

 

 

 

HERKES KATKI SAĞLAMAK İSTER

Karadeniz, yaklaşık bir hafta önce seçim beyannamesini açıkladıklarını ifade ederek “Beyannamemizin ilk maddesi katılımcı yönetim oldu. Bu, bütün halkın fikri alınarak yapılan yönetimdir. Çünkü herkes yaşadığı şehre katkıda bulunmak ister” dedi. Listelerinde her meslek grubundan ve her bölgeden insanın yer aldığını dile getiren Karadeniz, “Şehri sizlerle birlikte yöneteceğiz. Her mahallede ‘Halk Meclisleri’ kuracağız. Bizim belediyecilik anlayışımız zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

BERBERLER SORUNLARINI ANLATTI

Ömer Karadeniz’in konuşmasının ve kahvaltının ardından berberler yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Berber esnafı en büyük sıkıntılarının yeni iş kanununda berberlerin tehlikeli iş grubunda gösterilmesi olduğunu ifade ederek “Bu nedenle bizden iş yeri hekimi çalıştırmamız isteniyor. Biz zaten kıt kanaat geçiniyoruz. Bir de işyeri doktoruna verecek parayı nerden bulacağız” dedi. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de, “Berberlerin bu sıkıntısını ilgili makamlara ileteceğim” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10