Yücel "Karaağaç'ın ismi ölümsüzleşti"

Büyükşehir Yasası kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülen ve Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç'ta son meclis toplantısı dün yapıldı.

Kapaklı 7.03.2014 13:07:00 0
Yücel

TEK GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Karaağaç Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumu dün saat 10.00’da Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında yapıldı. DSP’li meclis üyesi Şahin Salgar’ın katılmadığı toplantıda tek gündem maddesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen bazı kalemlerde ödenek yetmediğinden dolayı kalemler arası aktarma ve münakale yapılması komisyonca uygun görülürken, komisyonun tavsiye kararı meclis tarafından da oybirliği ile kabul edildi.

 

SÖZÜNÜ BİR KEZ DAHA HATIRLATTIK

Toplantının ardından basın mensuplarına değerlendirme yapan Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel, “Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beldemize ziyaret gerçekleştirdi. MHP’nin iktidar olacağı için bize söz vermişti. O sözünü en azından belediye ziyaretinde kendisine birkez daha hatırlattık. Kendisi de tüm karaağaçlı halkımıza bunu müjdelemiş oldu. Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidara geldiği zaman kapanan belediyelerin yeniden açılması en azından hatırlanmış oldu” diye konuştu.

 

KARARLAR HAYIRLI OLSUN

Yücel, Dr. Devlet Bahçeli’nin Karaağaç Belediye köprüsünün açılışını gerçekleştirdiğini anımsatarak “Karaağaç belediyesi köprüsü belediyenin ismi ili ölümsüzleştirildi. İnşallah bu kararlar Karaağaç, Kapaklı ve Büyükşehir’e hayırlı olur.  O gün tüm kesimden insanların olması beni son derece mutlu etti. Partili ve partisiz herkesin orada bulunması çok güzeldi. Bu hizmetin açılması güzel bir şeydir” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10