Ertem "İşbirliğimiz devam edecek"

Çerkezköy'de 3.dönem AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan mevcut başkan Ali Ertem, dün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezk

Çerkezköy 7.03.2014 15:50:00 0
Ertem

ÇTSO BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Ertem ve beraberindeki heyet, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu ve bazı meclis üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetiminde görev dağılımının yapıldığını belirterek “ÇTSO bizim için çok önemli. Çünkü ÇTSO ilçemizin en güçlü Sivil Toplum Kuruluşu’dur. Bu zamana kadar sizin gibi değerli arkadaşlarımızla çalıştığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Ertem, ÇTSO Hizmet Binası’nın yeni halini çok beğendiğini dile getirerek “Yapanların emeklerine sağlık. Çok güzel olmuş. Biz de 3’üncü dönem için göreve yeniden talip olduk. Hakkımızda hayırlısını temenni ediyoruz. Görev tekrar bize verilirse ustalık dönemi projelerimizle halkımızın karşısında olacağız. Bugüne kadar nasıl işbirliği içinde olduysak, bundan sonraki süreçte de böyle devam edecek” dedi.

 

 

 

 

10-15 GÜNE KADAR HİZMETE GİRECEK

Basın mensuplarının Yeni Otogar Binasının ne zaman açılacağını sorması üzerine konuşan Ertem “Otogarın açılışı için bizden istenen belgeler vardı. Biz hepsini hazırladık ve Tekirdağ Belediyesi’ne başvurumuzu yaptık. Fakat bize eksiklikler olduğunu bu eksiklikleri gidermeden açılış yapğamayacağımızı söylediler. Hemen harekete geçerek önce terminal önünde yaptığımız kavşağa ışık sistemi kurduk. Emzirme odasıyla ilgili eksiklikler olduğunu söylediler. Bunu düzeltiyoruz. 10-15 gün içinde otogarımız hizmete girecek” dedi. Ertem, terminal açılışı işinin kasten yokuşa sürüldüğünü dile getirerek “Tüm bu engellemelerin siyasi nedenden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü mevcut otogarın hali ortada. Gecekonduyu andırıyor. Fakat çalışmaya devam ediyor. Biz Trakya’da bir benzeri olmayan Terminal yaptık. Fakat bu modern tesisin hizmete geçmemesi için işi yokuşa sürüyorlar” dedi. 

 

UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu zamana kadar Çerkezköy Belediyesi ile uyum içinde çalıştık. Hak edenin kazanmasını diliyorum, fakat benim gönlüm sizin kazanmanızdan yanadır” dedi. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “İnşallah oda olarak yeni binamızda çok daha güzel işlere imza atarız. Hem sizlerin, hem bizlerin yolu açık olsun. Halk, sizin Belediye Başkanı olarak ilçeye kazandırdıklarınızın farkındadır” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10