Yeni yönetim üyelerle kahvaltıda bir araya geldi

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi, dün üyelere yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Çerkezköy 9.03.2014 19:42:00 0
Yeni yönetim üyelerle kahvaltıda bir araya geldi

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

Saat 09.30’da dernek binasında düzenlenen kahvaltıda konuşan dernek başkanı Hasan Hatipoğlu, 2 Mart Pazar günü Dernek Binası’nda yapılan Genel Kurul’da tek liste ile seçime gidildiğini ve Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na seçildiğini ifade etti. Amaçlarının ilçede yaşayan Gümüşhanelilerin birlik beraberliğini sağlamak, örf ve ananelerini yaşatmak olduğunu ifade eden Hatipoğlu, “Tüm üyelerimize gerek iş gerekse sosyal yaşamlarında destek olacağız. Düzenleyeceğimiz belli başlı programlarla üyelerimizle sık sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Hatipoğlu, hiçbir siyasi parti ile bir ilişkilerinin olmadığını ifade ederek “Herkese eşit mesafede olacağız. Özellikle seçimlerin kızıştığı bu günlerde kapımız herkese açıktır” dedi. Hasan Hatipoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetimde Başkan Yardımcılığı’na Gürbüz Şeker, Genel Sekreter Gökan Motor, Üyeliklere ise Temel Bilgin, Muhammet Yegin, Elaattin Meral ve Nedim Akın getirildi. Kahvaltı sonunda Dernek eski Başkanı Cemil Cahit Şeker’e hizmetleri dolayısıyla bir teşekkür plaketi verildi.

 

 

 

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10