Kubilay "Çerkezköy için her çalışmada varız"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen tadilatın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetimi'ne ve Meclisi'ne ha

Çerkezköy 11.03.2014 10:41:00 0
Kubilay

YENİ YÜZÜNÜ ÇOK BEĞENDİM

Önceki gün saat 14.30’da Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Kubilay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Kubilay, ÇTSO Hizmet Binasında kısa süre önce tamamlanan tadilatın ardından, odanın yeni yüzünü çok beğendiğini dile getirerek “ÇTSO’yu yenilenmiş olarak ziyaret etmekten memnuniyet duyuyorum. ÇTSO Yönetimi’ni ve Meclisi’ni bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

ÇTSO’NUN YANINDA OLMAYA HAZIRIZ

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’ün, Trakya’da, 115 bin kişilik nüfusu, bölgesinde yer alan yüzlerce fabrika ve ticaret odağı ile çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, yaptığı tadilat çalışmasıyla bölgenin gelişimi açısından önemli bir adım atmış ve bölgeye katkı sağlamıştır. Gerek Kamu kuruluşları gerek özel sektör gerekse Sivil toplum kuruluşları olsun, hepimiz bir ortak paydada buluşuyoruz” dedi. Amaçlarının kamuya hizmet etmek olduğunu söyleyen Kubilay “Bu anlamda biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştireceği her projede, ÇTSO’nun yanında olmaya hazırız” dedi.

 

İHTİYAÇLARA CEVAP VERİR HALE GELECEĞİZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çerkezköy’ün en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını belirten Kubilay “Biz İlçemiz adına olumlu olacak her çalışmada tarafız. Hizmette beraberlik ilkesi ile hareket ediyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı da bölge gelişimi adına yaptığı bir çok çalışma mevcut. Öncelikli olarak eğitime katkılarından dolayı Yönetime teşekkür ediyorum. Bizim de İş adamları ve ticaret erbaplarının sorunlarına yönelik çalışmalarımız var. Nitelikli eleman konusu,sanayicinin ve ticaret erbabının ciddi bir problemi. Hazırladığımız projeler ile, kısa sürede bu konudaki ihtiyaca cevap verir hale geleceğiz” diye konuştu.

 

BİZLERİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kozuva, hizmette beraberliği, ÇTSO’nun da benimsediğini ifade ederek “Önceliğimiz üyelerimize hizmet ve bölgemizin gelişimine katkıda bulunmak. Kamu ve özel sektör ile yürüteceğimiz projeler bizleri daha da güçlendirecektir. Üyelerimize her zaman hizmetin en iyisini sunmak bizim ilkelerimiz arasında” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10