Tüm birikimimi Çerkezköy için kullanacağım

Çerkezköy Haber - Çerkezköy MHP Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, okulları ziyaret etti.

Çerkezköy 12.03.2014 15:30:00 0
Tüm birikimimi Çerkezköy için kullanacağım

SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Belen, Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Gelen, Belediye Meclisi Üye Adayları ilk olarak Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’nu ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla Nuraullah Narin Ortaokulu, Tepe İlkokulu ve Ortaokulu, Pakize Narin Lisesi ve Halit Narin Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret etti. MHP heyeti okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek yerel seçimler için destek istedi. MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen “Ben de bir öğretmen çocuğuyum ve öğretmenlerin sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi.

 

 

 

 

BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Hükümetinin öğretmenlere yönelik 11 yıllık iktidarı boyunca bir şey yapmadığını ileri süren belen “İnşallah 30 Mart’ta belediyeyi aldığımızda sizlerin beklentilerinizi karşılayacak projelere imza atarak hizmet edeceğiz. Tekirdağ’ın Büyükşehir olması nedeniyle eğitime de büyük bir pay ayrılacak. Bu nedenle beklentilerinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştireceğiz. Çerkezköy’de hepinizin yakından tanıdığı genç bir başkanla yola çıktık. Kendisi İnşaat Mühendisi genç ve hizmet aşkıyla dolu bir kardeşimizdir. Çerkezköy’e çok güzel hizmetler yapacak. Projeleri hayata geçirerek beklentilerinize cevap verecek” dedi. İktidarın ülkeyi iyi yönetmediğini ve uçuruma götürdüğünü ileri süren Belen “AK Parti iktidarı ülkeyi iyi yönetemiyor. Ülkeyi uçuruma götürüyor. 30 Mart’ta halk ona sandıkta gereken cevabı verecektir. Son torba yasa ile birlikte eğitim camiasında bir yere gelmiş olan eğitimciler bulundukları mevkilerden alınarak okullara öğretmen olarak geri dönecekler. Yıllarca sahip oldukları haklardan mahrum bırakılacak bu eğitimcilerimize büyük bir haksızlıktır. Önleri kapatılan bu eğitimcilerimiz için 30 Mart yerel seçimleri bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

HER ALANDA DAHA İYİ YERE GELECEK

Çerkezköy’ün ülke genelinde ve dünyaca önemli bir sanayi kenti olduğunu ve 10 yıllık AK Parti Belediyesi’nin bu zaman içinde sanayi kentine yakışır bir ilerleme gösteremediğini ileri süren Belen “Çerkezköy’de 600’e yakın sanayi kuruluşu bulunuyor. Ancak Çerkezköy’ü 10 yıldır yöneten AK Parti’li belediye başkanı Çerkezköy’ün genelinde sanayi kentine yakışır bir ilerleme gösteremedi. Çerkezköy ülke genelinde olduğu gibi dünyaca önemli bir sanayi kentimizdir. 600 sanayi kuruluşunu bünyesinde barındıran sanayi kenti Çerkezköy’ün her alanda daha iyi yerlere gelmesi için projelerimiz hazır” diye konuştu. Çerkezköy Belediyesi’nin hertürlü ihtiyacı karşılayacak güçte olduğunu ancak belediyenin halkın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmeti yapmadığını ileri süren Belen “Bir sanayi kenti olan Çerkezköy’ün Hükümet Konağı’nın şu an ihtiyaca cevap veremediğini görüyoruz. 10 yıldır Çerkezköy Belediyesi’ni yöneten iktidar partisi belediye başkanı bu konuda bir şey yapmadı. Oysa Çerkezköy Belediyesi halkının hertürlü ihtiyacını karşılayacak güçtedir. Ancak halka yönelik bir yatırım yapılmadı” dedi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Projeleri ile ilgili bilgi veren MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ise de öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Öğretmenlerin sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bildiklerini belirten Önsel “Bin 200 öğretmenin görev yaptığı ilçemizde bir öğretmen evinin bulunmaması bir ayıptır. 30 Mart’ta göreve geldiğimizde projelerimiz arasında öncelikli olarak ilçemize bir öğretmen evi kazandırmak olacaktır” dedi. Önsel, Çerkezköy’ün daha iyi şartlarda yapılaşmasını sağlayacaklarını ve bu yönde de projelerinin hazır olduğunu ifade ederek “Trakya’da en pahalı içme suyu Çerkezköy’de içiliyor. 10 yıllık AK Parti belediyesi ilçede sosyal alanda bir yapıya imza atmadı. Belediyecilik yalnız yol, kaldırım, bahçe düzenlemesi yok. İnsanların sosyal yaşamlarına da cevap verecek hizmetler yapılması gerekit. Göreve geldiğimizde Çerkezköy’de yaşayanların yalnız Çerkezköy’de zaman geçirecekleri yaşam alanlarını hayata geçireceğiz. Böylece insanlarımız vakit geçirmek için başka yerlere gitmeyecekler” diye konuştu.

 

SIRA BEKLEMEDEN HİZMET ALACAK

Önsel, insanların belediyede sıra beklemeden hizmet alacağını ileri sürerek, “Vatandaşlarımızın işlerini daha seri bir şekilde yaptıracak. Kimse sıra beklemeyecek. Onlar çaylarını yudumlarken işleri yapılacak. Tüm bilgi ve birikimimi Çerkezköy için kullanacağım. Belediye kapısı tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Şeffaf belediyecilik nasıl yapılır tüm halkımız görecek. Ana prensibimiz sağlıklı mutlu bir yaşamdır” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10