"Devlet-millet beraberliğinin en güzel örneği"

10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasına yönelik mesai mefhumu gözetmeksizin, olağanüstü gayretler sergileyen

Tekirdağ 9.04.2014 14:05:00 0

BAŞARILI BİR ŞEKİLDE HİZMET VERİYOR

Polis Teşkilatının; Kolluk Kuvveti olması bakımından, kurulduğu günden bugüne ülkemizde, en önemli güvenlik kurumlarından birisi olduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya “Köklü bir tecrübeye sahip Emniyet Teşkilatımız, güvenlik hizmetinin sunulmasında modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanımıyla, başarılı ve sürekli hizmet vermektedir. Beraberinde, hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine görev edinen Polis Teşkilatımız, karşılaştığı her olayda, sağduyusunu muhafaza etmekte ve halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir” dedi.

POLİS HAFTASINI KUTLADI

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Yerlikaya “Aziz şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi, malullerimizi ve emeklilerimizi de minnetle anıyorum. Polis Teşkilatımızın her kademesinde gece - gündüz demeden çalışan fedakâr Emniyet mensuplarımıza İl Emniyet Müdürümüz Halil Turan Erol’un şahsında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10