Öğretmenlere "Gönlümün Kahramanı" semineri

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Çerkezköy'deki öğretmenlere yönelik düzenlenen "Gönlümün Kahramanı" adlı semin

Çerkezköy 9.04.2014 14:20:00 0
Öğretmenlere

MESLEKİ EĞİTİMLERİNE KATKIDA BULUNUYORUZ

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde önceki gün saat 14.30’da düzenlenen seminere İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Koç, Öğretim Üyesi ve Düşünce Koçu NLP Uzmanı Polat Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve öğretmenler katıldı. İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Koç, seminerle ilgili yaptığı bilgilendirmede “Yapılan etkinlik Aydın Üniversitesi’nin birçok sosyal projesinden sadece bir tanesi. Öğretmenlerin mesleki eğitimlerine katkıda bulunmayı önemsiyoruz” dedi.

TRAKYA’DA 7 MERKEZDE EĞİTİM VERİLECEK

Koç, İstanbul’da gerçekleştirdikleri eğitimleri Trakya bölgesine de yaydıklarını ifade ederek “Öğretmenlerimizin kişisel gelişimleri üzerine yaptığımız seminerlerde amaç öğretmen öğrenci, öğretmen veli ilişkilerini düzenli bir şekilde yapmaktır. Kısaca sorunları hafifletmektir. 30 ilçede, Trakya’da ise 7 merkezde seminer vereceğiz” dedi. Özel okul, devlet okulu, dershane, anaokulu ayrımı yapmadıklarını söyleyen Koç, 12 bin öğretmene ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10