Öğrenciler Romanya'dan döndü

Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu'nda 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren yürütülmekte olan "Let's Film And Share it With A European Friend" başlıklı Comenius Projesi'ne katılan öğrenciler, Romanya izlenimlerini

Çorlu 9.04.2014 14:21:00 0
Öğrenciler Romanya

ÖNEMİNİ DAHA İYİ ANLADIK

Romanya'nın Gorj İli Urdari Köyü'nde gerçekleştirilen Comenius Projesinin sekizinci buluşmasına katılan İngilizce Öğretmeni Güneş Tuncel, Proje Koordinatörü Neriman Sönmez, 7. sınıf öğrencileri Latifcan Aydoğan ve Selin Özgür yurda döndü. Buluşmada, tüm ülkelerin halk oyunlarından örneklerin sunulduğunu belirten katılımcılar, Türk öğrencilerin çiftetelli gösterisinin ilgi çektiğini belirtti. Comenius Projesi sayesinde farklı kültürler tanıma fırsatı buldukları için çok şanslı olduklarını söyleyen Selin Özgür ve Latifcan Aydoğan, “Yabancı dilin önemini daha iyi anladık ve kendimize olan güvenimiz arttı” dedi.

ÇORLU’DA DÜZENLENECEK

Projenin dokuzuncu ve son buluşmasının Mayıs ayında La Carlota, Cordoba-İspanya'da düzenleneceği, dokuzuncu buluşmaya ise Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu'ndan üç öğretmen ve dört öğrencinin katılacağı ifade edildi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10