"Okulumda Mutluyum" Projesi tanıtıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu'nun (Çorlu MYO), Trakya Kalkınma Ajansı tarafından deste

Çorlu 10.04.2014 20:18:00 0
"Okulumda Mutluyum" Projesi tanıtıldı

TEŞEKKÜR ETTİ

Çorlu MYO’da önceki gün düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş'ün açılış konuşması ile başladı. Proje ve üniversite hakkında bilgiler veren Gümüş; “Engelli asansörü yapıldı, bilgisayar laboratuvarı, sınıflar, kantin ve çevre düzenlemesi, amfi tiyatro, bahçe düzeni, bahçe satrancı, spor sahası, tribünler gibi yenilikler getirdik. Trakya Kalkınma Ajansı, NKÜ Rektörlüğü, Çorlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Çorlu MYO personeline, katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

NKÜ’nün büyük bir aile olduğunu söyleyen NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay da; “Bunun başlıca nedeni 1000 akademisyen, 500 idari personel ve 26.500 civarında öğrencinin olmasıdır. 8 fakültemiz var. İlahiyat ve eczacılık fakülteleri için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın (YÖK) onayını bekliyoruz. Her geçen gün öğrenci sayımız artıyor ve daha iyi yerlere geliyoruz. Bizim başlıca amaçlarımız arasında; gençlere daha sosyal bir eğitim ortamı hazırlamak ve bulundukları okulu sevmelerini sağlamak yer alıyor. Bu projede katkısı olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

“İŞ KAYGISI YAŞAMAZLAR”

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; “Türkiye'de bir çok kaynak var. Önemli olan kaynağın sağlanması değil işletilmesidir. Böyle projelerin hayata geçirilmesi mesleki anlamda bir ilerleme sağlayacaktır. İş potansiyeli olan bir bölgede yaşıyoruz. Buradan mezun olan öğrenciler iş kaygısı içinde olmazlar. MYO'da yapılan çalışmalar sayesinde öğrenciler kendilerini tam bir üniversite ortamında hissedeceklerdir. Bu sayede sosyal imkanlar gelişir, öğrenciler okullarda mutlu olurlar. Bu tip faaliyetler sıkıntıları giderir” diye konuştu.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10