Trakyalı sanayicilere enerji verimliliği eğitimi verildi

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı (TurSEFF) ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında bölgedeki enerji verimliliği kredilerinin finansmanı konusunda daha önce imzalanan işbirliği protokolü kapsamÄ

Çerkezköy 10.04.2014 20:22:00 0
Trakyalı sanayicilere enerji verimliliği eğitimi verildi

ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ ANLATILDI

“ISO 50001Enerji yönetim Sistemi” ve TurSEFF enerji projeleri deneyimlerinin paylaşılması konusunda gerçekleştirilen toplantıya Trakya’da faaliyet gösteren sanayiciler, ticaret ve sanayi odaları temsilcileri, organize sanayi bölgeleri temsilcileri, meslek odaları temsilcileri, yararlanıcılar, TurSEFF yetkilileri ve Trakya Kalkınma Ajansı çalışanları katıldı. Eğitimin ilk bölümünde TurSEFF Pazarlama Müdürü Mustafa Salman TurSEFF hakkında tanıtıcı bir sunum yaptı. Fikriye Seda Yücel’in “ISO 50001Enerji yönetim Sistemi” hakkında katılımcıları bilgilendirmesinin ardından toplantının ikinci bölümünde ise Enerji Verimliliği Uzmanı Dr. Yonca Ercümen TurSEFF destekli enerji projelerinden örnekler sundu.

PROTOKOL İMZALANMIŞTI

Daha önce enerji verimliliğinin artırılması ve yenilenebilir enerji yatırımlarının teşvik edilerek yaygınlaştırılması için kurumsal işbirliğinin tesis edilmesine ilişkin usul ve esasları düzenlenmesi amacıyla TRAKYAKA ve TurSEFF arasında bir protokol imzalanmıştı. Bu kapsamda Ajans Trakya Bölgesi’nde programın tanıtılması için yayınlar hazırlayarak, bilgilendirme toplantıları, eğitimler yapıyor ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriliyor.  

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10