Kuzulu: Her zaman yanınızdayız

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ne iade-i ziyarette bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Çerkezköy 10.04.2014 21:09:00 0
Kuzulu: Her zaman yanınızdayız

SİZLERDEN TALEPLERİMİZ OLACAK

Kaymakam Kuzulu, ziyarette dernek başkanı Hayati Çakan ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakan “Kapaklımızın ilçe olmasıyla birlikte ilçemize göreve başladığınızdan bu yana sergilemiş olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu gün bizleri ziyaret etmenizden de son derece mutlu olduk bizleri onurlandırdınız. Zaman içinde dernek olarak sizlerden taleplerimiz olacaktır” diyerek derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TAKDİRLE KARŞILIYORUM

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve derneğin başarılı işler yaptığını söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da “Derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalarla kayda değer bir yol kat ettiğinizi gördüm” dedi. Derneğin engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamadaki çabalarınızı da takdirle karşıladığını söyleyen Kuzulu “Kaymakamlık olarak biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Kuzulu, engelli vatandaşların sosyal yaşantılarını güçlendirmek ve onları yaşama daha sıkı bağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10