Gıda Analizleri ve Gıda Teknikleri anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı tarafından 'Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi' konulu seminer düzenlendi.

Tekirdağ 13.04.2014 04:15:00 0
Gıda Analizleri ve Gıda Teknikleri anlatıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer'in konuşmacı olarak katıldığı seminere Malkara Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Kadir Ertürk, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.  Malkara Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk’ün konuşmacılara günün anısına plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10