Garip, ilk toplantıyı sosyal medyada değerlendirdi

30 Mart'ta göreve gelen yeni Çerkezköy Belediye Meclisi ilk toplantısını Cumartesi günü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yaparken, toplantıda tüm komisyon ve meclislere CHP?

Çerkezköy 14.04.2014 12:00:00 0
Garip, ilk toplantıyı sosyal medyada değerlendirdi

ZURNA VE DAVULLAR UNUTULMUŞ

 Sosyal medya üzerindeki hesabından ilk toplantıyı değerlendiren Dr. Remzi Garip “İlk Meclis toplantımızı yaptık. Arena stadı gibi, Bindirilmiş kıtalar seçim öncesi Gibi. Meydanlardaki görevlerini eksiksiz yaptılar. Kimler yoktu ki? Tezahuratlar, alkışlar çok heyecanlı, çok anlamlı! Zurna ve davullar unutulmuş. Belediye memurları yeni başkana alışmış: Giden ağamız, yeni gelen paşamızdır havası estirdiler” dedi.

KENDİ GRUBUNDAN SEÇİVERDİLER

Komisyon seçimleri ile ilgili de paylaşım yapan Dr. Remzi Garip “Komisyon seçimleri yasaların emrettiği şekilde yapıldı. Birliklere gönderilen üyelerde taviz yok. ‘sadece bizden’ prensibi uygulandı. Sıra geldi Veliköy'ün iki Organize Sanayi Bölgelerine Beşer meclis üyesi seçilmesine. Sosyal demokrat Meclis üyesi ve başkanın hassasiyetleri arttı. Mani, Mani, Mani (oradan alacakları paralar) heyecan yaratmış olmalı ki, 10 kişiyi kendi grubundan seçiverdiler. Başkan ‘Beni de yazın’ diyerek gruba dahil oldu. Bazı meclis üyeleri (ihtiyaçtan olsa gerek) iki bölgede görev yapacak! Neticede en azından bir kişiyi AKP grubundan almalıydınız. Bu sizin de menfaatinize olacaktı. Yeri geldiginde hatırlatırım!” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10