Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Tekirdağ'da belediye başkanlığına seçilen ve Tekirdağ'ın ilk Büyükşehir belediye başkanı olan Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürÃ?

Tekirdağ 15.04.2014 15:04:00 0
Albayrak

GENÇLİK KOLLARI DA ZİYARET ETTİ

Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan, Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tekirdağ Belediyesi İşyeri Temsilcileri ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Disk Genel İş Sendikası Yetkilileri Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ogün Kürümoğlu da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanları Ogün Kürümoğlu nezdinde İl Gençlik Kurullarına seçimlerde gösterdikleri üstün çalışma için teşekkür etti. Albayrak “ Şimdi hizmet etme zamanı, hep beraber Tekirdağ’ımıza en güzel hizmeti sunacağız” dedi.

ESKİ BAŞKANDAN ZİYARET

Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç,  Belediye  Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç ve eski Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Eski Belediye Başkanı Dalgıç “Biz Tekirdağspor’a ve diğer spor dallarına gereken önemi verdik. Sizinde Tekirdağspor ve diğer sporlara desteği vereceğimizi biliyoruz. Size yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Albayrak da “Sizin dönemizde yaptığınız güzel çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Biz de Tekirdağspor ve diğer spor dallarına gereken desteği vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. Kumbağ Mahallesi CHP Sorumlusu Murat Demirel, Muhtar Ekrem Kesim, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Gönül Dinçer,  Ali Korkmaz ve beraberindeki heyetle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Albayrak’ı kutlayan heyet çalışmalarında başarılar dilediler.

TORLAK DA ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Başsavcı Vekili Aydın Torlak ve Karadeniz Mahallesi eski Muhtarı Coşkun Değirmenci Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Albayrak’ı kutlayan Torlak ve Değirmenci Albayrak’a çalışmalarında başarılar dilediler. Aralarında Sağlamtaş eski Belediye Başkanı Ali Özer'in de bulunduğu Hamidiye Üniversite Öğrenci Yurdu Mütevelli Heyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10