Akay: Sorunları çözmek için bu görevdeyiz

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilerek CHP'nin yerelde iktidar özlemini gideren Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 15.04.2014 16:57:00 0
Akay: Sorunları çözmek için bu görevdeyiz

İYİ HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUZ

Vahap Akay önceki gün Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri yetkililerini ağırladı. Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa As ve Cemal Güçbilmez ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Akarsu Birlik Kooperetifi Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yörük, “Vahap Akay’ın Çerkezköy’de iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GÖREVE GELDİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy halkının beklentilerini seçim döneminde sundukları projeler kapsamında en iyi şekilde çözümleyeceklerini ifade etti. Halkın sorunlarını çözmek ve beklentilerini gidermek için bu göreve geldiklerini dile getiren Akay “Herkesin içi rahat olsun” dedi. Vahap Akay’a ziyaretler dün de devam etti. Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan Çerkezköy eski emekli PTT Müdür Hayrettin Danyeli ile birlikte saat 10.20’de Başkan Vahap Akay’ı ziyaret etti. Vahap Akay saat 10.30’da da Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperetifi Başkanı Yılmaz Arat ve yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Özata’yı ağırladı.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Arat “kooperatifin çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi. Kooperatif olarak bir tondan 50 tona kadar yük taşıdıklarını belirten Arat “İlçemizde 43 fabrikanın taşıma hizmetini yapıyoruz. Kooperatif olarak amacımız daha çok fabrikanın taşıma hizmetini yapmak ve böylece iş kapasitemizi arttırmak” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vahap Akay da kooperatifin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek “Sizlerin iş kapatinizin arttırılması yönünde de ne yapmamız gerekiyorsa Çerkezköy için birlikte yapacağız” diye konuştu.

BAŞARILI HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

Disk’e bağlı Genel İş Sendikası Çorlu Şube Başkanı Salim Şen beraberinde  Şube Sekreteri Kenan Akkan, Yönetim kurulu üyeleri Necmi Arda, Hüseyin Hayırlı, Caner Makasçı, Erdem Katrancı, Nihat Çakal, Dursun Güven, Şube Denetleme Kurulu üyesi Mehmet Çetin, Genel İş Babaeski temsilcisi Ayhan Başardem de Başkan Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Şen, Vahap Akay’ın başarılı hizmetler yapacağına inandıklarını ifade ederek “Zor bir seçim süreçinden geçtiniz. Ülkemizin sizin gibi dinamik ve çalışkan insanlara ihtiyacı var” dedi. Zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Vahap Akay da “Amacımız Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vermek ve Çerkezköy’ü daha iyi bir yerlere gelmesini sağlamak olacak. Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getirmek içinde yılmadan çalışacağız” dedi.

BEKLENTİMİZ FAZLA

Vahap Akay saat 12.00’da da 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal, Koopretif Müdürü Turgay Çolak, Yönetim kurulu üyeleri Mücahit Aydın, Erkan Şener, Mehmet Karaçoban ve Ahmet Çetin’i ağırladı. Ziyarette konuşan Ünal, “Çerkezköy halkı olarak bu dönemde sizlerden beklentilerimiz biraz fazla olacak. Ancak sizin genç ve çalışkan olduğunuzu biliyoruz ve bu nedenle Çerkezköy’ün beklentilerine cevap vereceğinize inanıyoruz. Görevinizde size ve ekibinize başarılar diliyoruz. Çerkezköy’ü daha ileri seviyeye getireceğinizede güveniyoruz” dedi.

YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ

Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da görevlerinin bilincinde olduklarını söyledi. Çerkezköy’ün daha fazla büyüdüğünü söyleyen Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak çok yoğun bir çalışma dönemi geçireceğiz. Hizmet bekleyen vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerine cevap vermeye çalışacağız. Biz görevimizin zor olduğunu biliyorduk. Bu nedenle her kesimin beklentileri doğrultusunda hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçirerek Çerkezköy’ün yaşam kalitesini de çok daha yukarılara çekeceğiz. Ben artık parti rozetini çıkardım ve herkesin başkanıyım” dedi. HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Atak da dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akay’ı tebrik eden Adak “Bu zor görevi kolaya çevirerek başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum” dedi. Başkan Vahap Akay da beklentilere cevap vermek için çalışacağını söyledi.

HEPİMİZİN BAŞKANISINIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay saat 12.15’te de Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve ilçe yönetimini ağırladı. Ziyarette konuşan Demircan “Sizler artık hepimizin Belediye Başkanısınız. Sizin başarılı işler yapacağınıza inanıyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Göreviniz hayırlı olsun diyorum” dedi. Vahap Akay’ın seçim döneminde meydanlarda çok güzel ve dürüst bir siyaset sergilediğini söyleyen Demircan “Bu nedenle de sizi ve aynı şekilde MHP adayı Koray kardeşimi de kutluyorum.” dedi. Demircan “Genç ve dinamik başkan olarak sizde bu çalışma arzusu olduktan sonra birkaç ay içinde, içinde bulunduğunuz zorluğun üstesinden geleceksiniz. Sizi destekliyoruz. Çerkezköy yararına yapılacak her konudaki çalışmalarınızın da yanınızda olacağız” derken Vahap Akay da “Çalışmalarımızı Çerkezköy halkıyla birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10