Mandalı: Kapaklı halkı için çalışmaya devam edeceğiz

Kapaklı'da göreve seçilen muhtarlar Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kapaklı 16.04.2014 15:40:00 0
Mandalı: Kapaklı halkı için çalışmaya devam edeceğiz

KAPAKLI HALKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Mandalı ziyarette yaptığı konuşmada yeni dönemde bazı muhtarların ilk kez göreve seçildiğini, bazılarının ise güven tazeleyerek muhtarlık görevine devam ettiği belirtti. Muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 5 yıl boyunca muhtarlarla birlikte Kapaklı halkı için çalışacaklarını dile getirdi.

HİZMET ALAMIYORLARDI

Ziyarette muhtarlar Başkan Mandalı’ya pasta sürprizi de yaptı. Kendisi için özel olarak hazırlatılan ve üzerinde resminin bulunduğu pastayı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ile birlikte kesen Mandalı, Büyükşehir Yasası’nın kabulü ve Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte Çerkezköy’den ayrılarak Kapaklı’ya bağlanan köylerin, seçimlere kadar olan süreçte adeta sahipsiz kaldığını ifade etti. Bu süreçte köyler Çerkezköy’den ayrıldığı için hizmet alamadığını söyleyen Mandalı “Biz konuyu meclise getirdik ve köylerimize hizmet götürmek istediğimizi söyledik” dedi.

O DÖNEMKİ MECLİS ÜYELERİ KARŞI ÇIKTI

O dönemki meclis üyelerinin buna karşı çıktığını anımsatan Mandalı “Muhtarlarımızla Nikah Salonu’nda yaptığımız görüşmede diğer meclis üyelerinin köylere hizmet götürülmesine karşı çıktıklarını söyledim. Onlar da meclis üyelerinin yakasına yapıştı. Bir sonraki meclis toplantısında daha önce red oyu verdikleri gündem maddesini oybirliği ile kabul ettiler” diye konuştu.

KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Mandalı “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışacağız. Hep birlikte Kapaklı halkı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü, halkımız her şeyin en iyisine layık” diye konuştu.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10