Sertifikalarını çocuklarının ellerinden aldılar

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "7-19 yaş aile eğitim programı" sona erdi. İlki düzenlenen eğitime 26 veli katılırken, eğitim 8 hafta sürdü. Eğitimi tamamlayan veliler i

Çerkezköy 17.04.2014 14:48:00 0
Sertifikalarını çocuklarının ellerinden aldılar

GÜZEL DOSTLUKLARA DA YELKEN AÇTIK

Sertifika töreninde konuşan Hacı Fahri Zümbü Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Özge Özkan, velilerin bu eğitim sayesinde doğru bildikleri yanlışları öğrendiklerini ifade ederek “Velilerimiz bu eğitimle çocuklarını tanıma fırsatı buldu” dedi. Eğitime katılan velilerin harika bir grup olduğunu söyleyen Özkan “Gruptaki tüm velileri kutluyorum. Hepiniz zaten harika insanlarsınız. Bu eğitim sayesinde güzel dostluklara da yelken açtık” dedi. Özkan, gruptaki velilerle her ayın 15’inde bir araya gelerek görüşeceklerini dile getirdi.

HEPİMİZ BİR AİLE OLDUK

Eğitimden fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisinin ardından veliler adına konuşan Saadet Arslan da bu eğitimde çocukları ve kendileri için çok faydalı bilgiler edindiklerini belirterek “Bizler doğru bildiklerimiz ve ailelerimizden gördüklerimizle çocuklarımızı yetiştirmeye çalıştık. Bazen hatalar yapmışız, bunu gördük. Oyunlar oynayarak çocukluğumuza döndük. Hepimiz bir aile olduk” dedi.

UFKUMUZ GENİŞLEDİ

Yine veliler adına konuşan Hasan Bahadır da “Ortak paydalarımız çocuklarımızdı. Bir anda ekip haline geldik. Sonra anladık ki sorunlarımız aynı. Bu eğitim sayesinde ufkumuz genişledi. Eğitimin ailede başladığını biliyorduk ama bu eğitim sayesinde daha çok farkına vardık” dedi.

HEPİNİZ İYİ ANNE BABALARSINIZ

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar da “Hepiniz iyi anne babalarsınız. Problemler hep aynı. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Biz sadece bunu anlamanız için bu programı düzenledik. En büyük teşekkürü öğretmenimiz Özge Özkan ve sizler hak ediyorsunuz” dedi. Eğitimin ikincisinin de düzenleneceğini ve bu eğitime kendisinin de katılacağını dile getiren Sayar “Sizin paylaştıklarınızı ben de paylaşacağım. Çocuklara da böyle anne ve babalar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bize bu güzelliği yaşattığınız için size, evlatlarınıza ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

SEVGİLERİNİ MEKTUPLA ANLATTILAR

Konuşmaların ardından tek tek sahneye çıkan öğrenciler, eğitime katılan anne ve babalarına sertifikalarını verirken, veliler de çocuklarına onları ne kadar sevdiklerini anlatan mektuplar verdiler.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10