Eylem planı masaya yatırıldı

Trakya'nın kanayan yarası haline gelen Ergene Nehri'nin kurtuluşu için 6 Mayıs 2011 tarihinde başlayan eylem planı ile belediye atıksu arıtma tesislerinden, sanayi ortak ileri arıtma tesislerine, Marmara Denizi?

Ergene 18.04.2014 17:39:00 0
Eylem planı masaya yatırıldı

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Seminere Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Modelleşme Şube Müdürü Burhan Fuat Cankaya, Tekirdağ Ergene Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Emre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gürdal Adal ve Öz Akteks Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü ve S.S. Ergene Yeşil Çevre Sanayiciler İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cılız katıldı.

RAKAMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Seminerde konuşan Öz Akteks Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü ve S.S. Ergene Yeşil Çevre Sanayiciler İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cılız, firmalarında uyguladıkları ve büyük tasarrufların sağlandığı HT Yıkama ile ilgili rakamlar ile ilgili bilgiler verdi. Cılız, sunumunda HT yıkama ile elektrik, boya ve suda tasarruf sağladıklarını bu vesile ile çevrenin daha az kirletildiğini ifade etti.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10