Gülerçin'de 'Okuma Bayramı' sevinci

Özel Gülerçin Koleji'nin birinci sınıf öğrencileri, okuma yazma öğrenmenin coşkusunu düzenlenen Okuma Bayramı programıyla kutlarken, sahneledikleri gösterilerle de beğeni topladılar.

Çerkezköy 19.04.2014 22:27:00 0
Gülerçin

VELİLERİNİN KARŞISINA ÇIKTILAR

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen okuma bayramında velilerinin karşısına çıktı. Önceki gün saat 18.00’da okulun gösteri salonunda düzenlenen okuma bayramı etkinliğine Özel Gülerçin Koleji Lisesi Süleyman Sezgin, Özel Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, öğretmenler, veliler ve minik öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan okuma bayramı etkinliğinde konuşan Özel Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, minik öğrencilerin okuma yazmayı öğrenmesi dolayısıyla velilerin duyduğu heyecanı kendisinin de yaşadığını vurguladı.

GELECEĞE IŞIK SAÇIN

Zenginal “ 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında dönem başından itibaren yoğun bir çalışma ile okuma ve yazma faaliyetlerini sürdüren birinci sınıf öğrencilerimizin ve velilerimizin okuma ve yazmaya geçme sevinçlerini yaşadıkları bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Mini mini birlerimiz okuma yazmayı öğrendi. Lakin bugün sizleri okuma yazmanın dışında başka gösteriler de hazırladılar. Sizlerin karşısına çıkmak için çok iyi hazırlandılar, çok emek harcadılar ama çok yoruldular. Provalarda sizin yerinize bizler izledik. Heyecanları da büyüktü. Şuan da aynı heyecan dolu gözleri sizlerde görüyorum. Çocuklar doğruluk dışında hiçbir düşünce ne aklınızda ne de yüreğinizde yaşasın. Davranışlarınızda daima dürüst olun ki güneş misali geleceğe ışık saçın” dedi.

GÖSTERİLERİ İLE BEĞENİ TOPLADILAR

Sınıf Öğretmeni Meltem Doruk da bugünün kendisi için çok anlamlı olduğuna dikkat çekerken, minik öğrencilerin başarılarından duydukları mutluluğu da dile getirdi. Konuşmanın ardından minik öğrencilerden oluşan koro birbirinden güzel parçaları konuklar için seslendirirken, İngilizce şarkılar da söyleyen minik öğrenciler gösterdikleri performansla izleyenlerden de büyük alkış aldı. Atatürk oratoryosu, video gösterimi ile tam not alan öğrenciler dans gösterileriyle de ne kadar hünerli olduklarını sergiledi. Günün anlam ve önemini anlatan bir şiirle devam eden programda, Drama Mutluluk Ormanı gösterimi de izleyenlerin beğenisine sunuldu. Program öğrencilerin Halkoyunları gösterisi ile sona erdi.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10