Ankara'dan gelen heyet Adalet Sarayı'nı inceledi

Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Mikail Özdemir ve Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Murat Pala Çerkezköy Cumhuriyet Başsavc?

Çerkezköy 19.04.2014 22:44:00 0
Ankara

YERİNDE İNCELEDİLER

Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Mikail Özdemir ve Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Murat Pala yapımı tamamlanarak 9 Aralık tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan yeni adalet sarayını ziyaret ederek bina hakkında bilgi aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’dan bilgiler alan heyet sorunların bulunup bulunmadığını da yerinde inceledi.

ADLİYE SARAYI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz Adalet Sarayı hakkında da bilgiler verdi. Adalet sarayının 5 bin 800 metrekare alanda hizmet verdiğini kaydeden Yılmaz “Beş katlı Adalet Sarayı’nda iki icra dairesi, 20 Cumhuriyet Savcılığı odası, 14 hakim odası, 10 duruşma salonu ve ihtiyaç olunan bürolar da bulunuyor. Adliye binasının her alanı 24 saat 120 kamera ile iç ve dışı kayıt altına alınıyor ” dedi.

YEMEK YEDİLER

Adliye binası önünde fotoğraf çektiren Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Mikail Özdemir ve Adalet Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Murat Pala Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ın davetiyle Pera Pastanesi’nde yemek yediler. Ardından ise heyet Ankara’ya hareket etti.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10