Günay'dan İleri Teknoloj, Üniversitesi'ne destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Sayman Üy

Çorlu 1.05.2014 10:42:00 0
Günay

SORUN VE İSTEKLERİ TESPİT EDİYORUZ

Ziyarete Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Sayman Üye Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri;  İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Fatih Keskin Meclis Üyeleri; Atilla Gaygusuzoğlu, Şeref Saka ve Zeynel Yurtseven katıldı. Ziyarette konuşan Cengiz Günay, odaların sorunlarını ve isteklerini tespit etmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

TEKİRDAĞ’IN TÜM İLÇELERİ AYNI DEĞERDE

Çorlu TSO olarak bölgeye İleri Teknoloji Üniversitesi'nin kurulması çalışmalarını yerinde bulduklarını söyleyen Günay “Tekirdağ’ın tüm ilçeleri bizim için aynı değerdedir. Ayrım hiçbir zaman söz konusu değildir. Ortak amacımız bölgemizin gelişimi ve kalkınmasını sağlamaktır” dedi.

YENİ HİZMET BİNASI İNŞAATI BAŞLADI

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de; "Çorlu TSO olarak yeni hizmet binamızın inşaatına başlamış bulunmaktayız. Yakın bir tarihte de temel atma törenimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi. Odanın faaliyetleri ile ilgili de bilgi veren Sülün, bölgeye kurulması planlanan "Çorlu İleri Teknoloji Üniversitesi" çalışmaları hakkında Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu'na bilgiler aktardı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10