Sanayicilerden Albayrak'a ziyaret

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Tekirdağ 1.05.2014 11:00:00 0
Sanayicilerden Albayrak

TEKSANDER ZİYARET ETTİ

Aynı zamanda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Tekirdağ Sanayiciler Derneği Başkanı (TEKSANDER) Ömer Sarıoğlu, Başkan Yardımcıları Cahit Ecesoy ve Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Uysal, Süleyman S. Kolot, Sibel Destereci Yılmaz, Kemal Kurt, Tayfun Çebi, Celal Öğücü ve Devrim Demir, Genel Sekreteri Soner Şaşmaz ve TEKSANDER Genel Sekreter Yardımcısı Esra Gülten, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

 

GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

Başkan seçilmesinden dolayı Albayrak’ı kutlayan sanayiciler, Albayrak’a çalışmalarında başarılar dileyerek “Tekirdağ’a güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dedi. TEKSANDER Başkanı Ömer Sarıoğlu, derneğin kuruluş amacı, yapılan çalışmalar ve gelinen aşama hakkında Kadir Albayrak’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadir Albayrak da belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Albayrak “Tekirdağ hepimizin, hep beraber çalışarak Tekirdağ’a hizmet edeceğiz. Bu hizmette sanayicilerden de destek alacağız” dedi.

 

 

 

MUHTARLAR DA ZİYARET ETTİ

Şarköy’de görev yapan muhtarlar da Şarköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vahit Arslan ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  CHP İl Başkanı Recep Palabıyık'ın da eşlik ettiği ziyarette başkan seçilmesinden dolayı Albayrak’ı kutlayan muhtarlar çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

HEP BERABER GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Albayrak, Tekirdağ Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Şahsen ve Yönetim Kurulu ile Tekirdağ’lı yazar Öksel Demir ve Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Murat Osmanoğlu’nu da ağırladı. Konuklara çalışmalarla ilgili kısa bilgiler veren Başkan Albayrak “Hep beraber güzel işler yapacağız” dedi. Türkiye kamu Çalışanları Tekirdağ Şube Başkanı Hamdi Budak da Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Kadir Albayrak’ın Tekirdağ için iyi bir şans olduğunu ifade eden vakıf yetkilileri Albayrak’a başarılar diledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10