Mandalı: Kandiller ümitlerin tazelenmesi için fırsattır

Kapaklı Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla önceki akşam yatsı namazının ardından Belediye Hizmet Binası önünde, Merkez Eski Camii'nde ve Şehitler Camii'nde vatandaşlara kandil simidi dağıtt?

Kapaklı 2.05.2014 13:14:00 0
Mandalı: Kandiller ümitlerin tazelenmesi için fırsattır

KENDİMİZİ YENİLEMEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı halkının ve tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili’ni kutladı. İnsan hayatında müstesna bir yeri olan Üç Aylar’ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mandalı “Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Regaib Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam Alemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

 

KANDİLİ KUTLADI

Mandalı milletin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve gecelerin, insanların kendini yenilemesi, geçmişini muhasebe, geleceğini planlama ve ümitlerini tazelemek için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Regaib Kandili’nin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması gerektiğini ifade eden Mandalı “Bu özel gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olması temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10