Trafik Haftası'nda kazalı araç mesajı

6-12 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Çerkezköy'de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Çerkezköy 5.05.2014 12:35:00 0
Trafik Haftası

SÜRÜCÜLER UYARILDI

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından, Cumhuriyet Meydanı’na kazaya karışmış bir araç konuldu. Hurdaya dönen aracın arka kısmına ise ekipler tarafından “Kontrol Sende”, “Kaza geliyorum der”, “Aşırı hızlı araç kullanmak siz ve başkalarına zarar verir”, “Sevdiklerini düşün, hızını düşür”, “Emniyet kemeri sizi sevdiklerinizden ayırmaz” yazıları konularak sürücüler dikkatli ve yavaş araç kullanmaları konusunda uyarıldı.

 

 

HAFTA BOYUNCA SERGİLENECEK

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri trafik kurallarına uyulmadığı takdirde yaşanabilecekleri göstermek amacıyla konular aracın hafta boyunca sergileneceğini ifade etti. Trafik haftasının çeşitli etkinliklerle kutlanacağını kaydeden yetkililer, hafta boyunca araçlara dağıtacakları broşür ile hem çocuklara trafik bilincini yerleştirmeyi hem de yetişkinlere kuralları hatırlatmayı amaçladıklarını ifade etti. Meydandan geçen vatandaşlar da trafik kazasına karışarak hurdaya dönen aracı meraklı gözlerle izledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10