Trafik Haftası Çorlu'da törenle kutlandı

Trafik Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programı Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Komutanlığ?

Çorlu 5.05.2014 15:15:00 0
Trafik Haftası Çorlu

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ İLE DEVAM ETTİ

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Türkiye'de trafik kazalarında çok sayıda insanın öldüğünü, yaralandığını ve sakat kaldığını belirterek, trafik eğitiminin önemine dikkat çekti. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Komutanlığı'nda çalışmalarıyla örnek olan personele plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından program öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile devam etti.

 

 

 

STANTLARI ZİYARET ETTİLER

Kutlama programının sonunda Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Komutanlığı'nın bilgilendirme amacıyla hazırladıkları stantları ziyaret edildi. Katılımcılara  alkol etkisi uyandıran gözlük taktırılarak, tören alanına konulan minyatür kalenin önünde penaltı vuruşları yaptırıldı. Söz konusu uygulamada penaltı vuruşu yapmayı deneyen katılımcıların, hareket ve yön duygularını önemli ölçüde kaybettikleri görüldü. Trafik Haftası kutlama programına Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Çorlu Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu Emniyet Müdürü Muammer Okumuş, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, emniyet ve jandarma teşkilatlarının mensupları ile ilk ve ortaokul öğrencileri katıldı.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10