Çerkezköylü Bisikletçiler Trakya'yı temsil etti

Çerkezköy'de bir süre önce kurulan Çerkezköy Bisiklet grubu her geçen gün sesini büyük kitlelere duyuruyor. Pazar günü İstanbul'da yapılan 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet koşusu, yoÄ?

Çerkezköy 5.05.2014 17:14:00 0
Çerkezköylü Bisikletçiler Trakya

DÜNYANIN EN İYİ VE GÖZDE BİSİKLETÇİLERİ YARIŞTA YER ALDI

Çerkezköy Bisikletçiler Grubu Sözcüsü Mehmet Okuyan “Pazar günü sabah saatlerinden itibaren yağan yoğun yağmura rağmen Çerkezköylü bisikletçiler olarak umudumuzu kaybetmeden İstanbul Beşiktaş’a gittik. Bir süre sonra yağmur yerini güneşli güzel bir havaya bıraktı. Yarışlarda dünyanın en iyi ve gözde bisikletçileri yanımızdan hızla geçip gitti. Daha sonra biz start aldık. Bu yarışlara Çerkezköy Bisikletçiler grubu olarak beş kişilik bir ekiple katıldık. Beşiktaş’tan Boğaz Köprüsünü geçerek Caddebostan sahiline kadar 20 kilometrelik trafiğe kapalı yarış parkurunda İstanbul halkının yoğun ilgisiyle karşılaştık. Böylece İstanbul turunu başarıyla tamamladık ” diyerek yarışmalara Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katıldığını ve halk tarafından yoğun ilgi gösterildiğini ifade etti.

 

 

KATILIM SERTİFİKASI VERİLDİ

50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışları sonunda yarışa katılan her bisikletçiye Bisiklet Federasyonu tarafından katılım sertifikası ve madalyası verildiğini söyleyen Okuyan “Bu yarışlara Trakya bölgesinden tek biz katıldık ve Trakya bölgesini de bu yarışlarda temsil etme mutluluğunu yaşadık. Bu yarışlara 10 bin kişinin katılım göstermesi beklenirken yağış nedeniyle iki bin bisikletçi katıldı. Buna rağmen yarışların yine de beklenen ilgiyi görmüş olması bizleri olduğu kadar tüm bisikletçileri mutlu etti” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10