Yaztepe'den özel insanlara destek sözü

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri ile gör

Çerkezköy 6.05.2014 12:26:00 0
Yaztepe

TÜRKİYE’DE İLK

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin Yaşam evinin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Yaztepe “Bu binanın yapımında üstün bir gayret göstererek yapılmasını sağlayan dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya ve binayı yapan Çerkezköy Belediyesi’ne de katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

KISA ZAMANDA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTI

Dernekçilik ve kooperatifçiliğin özveri ve güven istediğini söyleyen Yaztepe “Bu gibi yerlerde sizler gibi görev üstlenen arkadaşlarımızın özverili şekilde çalışmış olmaları da takdire şahan bir hareket” dedi. Derneğin kısa zamanda büyük işlere imza attığını söyleyen Yaztepe  “Kooperatif olarak biz sizlere her zaman destek vermeye katkı sağlamaya hazırız. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin ilçemizdeki bedensel engelli ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza sunduğu hizmet gerçekten çok güzel. Çünkü bu güne kadar kusurları nedeniyle yaşama küsmüş olan vatandaşlarımızı yaşama bağladıklarını görüyoruz” dedi.

 

TÜM KAMU BİNALARI BÖYLE OLSUN

Yaztepe, herkesin derneğe katkı sağlaması gerektiğini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya da “Şu anda Sakatlar Derneği binası olarak Türkiye’de tek bina bizim binamız ve her hafta çeşitli illerden dernek başkanlarımız gelerek incelemelerde bunuyorlar ve bulundukları il ve ilçelere de böyle bina yapılmasını istediklerini belirtiyorlar. Biz istiyoruz ki tüm kamu binaları ile hastanelerimiz de böyle olsun” dedi. Binada merdiven olmadığını ve tüm engellilerin rahat bir şekilde inip çıkabildiğini söyleyen Çetinkaya “Ayrıca biz burada evi olmayan yada kimsesi olmayan engellilerimizi de barındırıyoruz. Binamızın her katın sorumluluğunu yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımız yapıyor. Ben dahil tüm yönetim kurulumuz hiçbir ücret almadan gönüllü olarak özverili bir şekilde çalışıyoruz. Biz halkımızın katkı ve destekleriyle buranın yaşamasını sağlıyoruz. Her zaman herkesin ve her kesimin katkı ve desteklerini de bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10