Düğünler, parkta yasak, sokakta serbest

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Park ve Bahçelerde düğünlerin yapılmasının yasaklandığını anımsatarak "Fakat vatanda?

Ergene 6.05.2014 15:15:00 0
Düğünler, parkta yasak, sokakta serbest

VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

Şikayetlerde haklı olan vatandaşların taleplerini yasalar çerçevesinde yerine getirmenin görevleri olduğunu dile getiren Özgör “Belediye olarak Anayasamızın bize verdiği yetki kapsamında bizler de görevimizi yapmak zorundayız ve yapacağız. Ancak bir kez daha belirtiyorum vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Vatandaşlarımız bulundukları mahallelerin uygun olan sokaklarında belediyemize ve diğer yetkili makamlara verecekleri dilekçe ile düğünlerini rahatlıkla yapabilirler ve bu konuda belediye olarak bizler o yönde düğün yapmalarına izin veriyoruz” diye konuştu.

 

GEREKLİ TEBLİGATLAR YAPILDI

Park ve bahçe işletmecileriyle herhangi bir sorunlarının da bulunmadığını ifade eden Özgör “Ancak bu gibi yerlerde düğünler yapılırken o bölgelerde oturan vatandaşlar şikayetçi oluyor. Hafta sonları çocukları ve aileleri ile birlikte parka gitmek isteyen vatandaşlar düğünler nedeniyle gidecek yer bulamıyor” dedi. Özgör, park ve bahçe işletmecilerine konu hakkında gerekli tebligatların yapıldığını ifade ederek “18 Mayıs itibari ile yasaklara uymayan ve uygulamayı sürdürenler hakkında derhal yasal işlem yapılacak ve bu yerler mühürlenerek işletmeye de kapatılacak. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz, böyle de bir durum söz konusu değil” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

 

 

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10