Lise öğrencilerine iş arama ve beceri eğitimi

Bir süre önce İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğüne atanan ve göreve başlayan Levent Taş, İŞKUR'un çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Çerkezköy 8.05.2014 10:47:00 0
Lise öğrencilerine iş arama ve beceri eğitimi

HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ

İŞKUR olarak Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine ‘iş arama ve beceri eğitimi verdiklerini ifade eden Taş, “Eğitimler İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürlüğü iş ve meslek danışmanları İlhan Budak ve Mustafa Karademir tarafından verildi” dedi. Özellikle iş arayanlara her türlü kolaylığı sağladıklarını söyleyen Taş “Kurumumuza iş bulmaları için müracaat eden vatandaşlarımızla yakından ilgileniyoruz. Onların iş güç sahibi olmaları yönünde kurum olarak gerekeni yapıyoruz” dedi.

 

İŞ BULMALARINA KATKI SAĞLAYACAK

Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine yönelik de ‘iş arama beceri eğitimleri’ verdiklerini dile getiren Taş “Sanayi Kenti olan ilçemizde özellikle firmalar kalifiye işçi talep ettikleri için meslek lisesi öğrencilerine yönelik iş arama beceri eğitimleri vermeye başladık. Bu eğitimler onların iş bulmalarına katkı sağlayacak” dedi. Levent Taş, iş aramaya gidenlerin kendilerini ifade etmelerinin de çok önemli olduğu  ve bu eğitimler faydalı olduğunu ifade ederek “Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ 12. Sınıf yani son sınıf öğrencilerine verdiğimiz iş arama beceri eğitimleri kurumumuz bünyesinde görev yapan İş ve Meslek danışmanları İlhan Budak ve Mustafa Karademir  tarafından veriliyor” dedi. Taş, iş aramada iş arayanların kendilerini ifade etmede bu eğitimlerin çok faydalı olacağını dile getirdi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10