ÇTSO heyeti Yapı Fuarı'nda

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi üyelerinden oluşan 27 kişilik heyet, 37. Yapı Fuarı'na (TurkeyBuild İstanbul 2014) katıldı.

Çerkezköy 8.05.2014 12:58:00 0
ÇTSO heyeti Yapı Fuarı

YENİ TEKNOLOJİLERİ VE ÜRÜNLERİ İNCELEDİLER

İstanbul (TÜYAP-Büyükçekmece) Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarı gezen ÇTSO heyeti, inşaat sektöründeki yeni teknolojileri ve ürünleri incelerken, inşaat sektöründeki yeni teknoloji ve ürün imalatı alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı birçok firma ile de yeni ticari bağlantılar kurma şansı yakaladı.

 

 

BU TARZ ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

ÇTSO bünyesinde 4.Meslek Komitesi olarak inşaat sektöründeki yeniliklerle üyeleri buluşturan güzel bir organizasyona imza attıklarını ifade eden 4. Meslek Komitesi Başkanı Seyfettin Belek “27 meslektaşımız, sektördeki gelişimi ve yenilikleri görme imkanı buldu. Fuarlar üyelerimizin iş geliştirmesi ve yeni bağlantılar kurması bağlamında çok büyük önem teşkil ediyor” dedi. Üyelere katma değer sağlayacak bu tarz etkinliklerine devam edeceklerini dile getiren Belek, verdikleri destekten dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya ve Yönetim Kuruluna da teşekkür etti.

 

HER YIL DÜZENLEYECEĞİZ

4. Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Danyeli de komite olarak üyelerin, üreticilerle doğrudan görüşme imkanı bulmasını sağladıklarını ifade ederek “Üyelerimiz, fuarda görücüye çıkan yeni ürünleri ve teknolojik gelişmeleri incelediler ve test ettiler” dedi. Fuarın çok anlamlı ve verimli bir fuar olduğunu söyleyen Danyeli, ÇTSO 4. Meslek Komitesi olarak her sene fuar etkinlikleri gerçekleştireceklerini dile getirdi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10