Hastane inşaatı yükseliyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda genel merkez tarafından 30 Mart seçimleri öncesi ilçe başkanlığı görevine getirilen Reşat Bahar, yeni yönetimi ile birlikte protokol ziyaretlerine devam ediyo

Çerkezköy 8.05.2014 16:17:00 0
Hastane inşaatı yükseliyor

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Dün saat 13.00’de yönetim kurulu üyeleri Kılıç Karataş, Recep Keskin, Halit Er, Kamil Çetintaş, Hasan Tüfekçi, Murat Yaraşır, Ercan Erdoğan ve Kamil Yiğit ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar, emniyet müdürüne görevinde başarılar diledi. Seçim telaşı nedeniyle yeni yönetim ile birlikte protokol ziyaretleri gerçekleştiremediklerini kaydeden Bahar “Geçtiğimiz günlerde Kaymakam Metin Kubilay’la birlikte kurum ziyaretlerini başlattık. AK Parti olarak her zaman polis teşkilatımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

 

 

“171 PERSONELLE HİZMET VERİYORUZ”

Ziyaretten dolayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da “Çerkezköy sıkıntısız bir seçim süreci yaşadı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 171 personel ile ilçeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Personel sıkıntımız olduğunu büyüklerimize ilettik. Büyüklerimiz de yazın inşallah bir değişiklik olacağını ve talebimizi yerine getireceklerini söylediler. Büyükşehir yasası ile birlikte Veliköy ve Kızılpınar da bize bağlandı. Bu iki belde ile ilgili karar bakanlıktan çıkıyor. Onunla ilgili bir çalışma şuanlık yok. Bu sayı ile iki mahalleye yetmeyeceğiz” dedi.

 

“15 BİN 700 HASTA ACİLE GELDİ”

AK Partili heyet daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesine giderek Başhekim Uzman Doktor Necati Karaoğlu ile görüştü. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri hastanenin çalışmaları hakkında Başhekim Necati Karoğlu’ndan bilgiler aldı. Karaoğlu “Geçtiğimiz ay hastanemizin aciline 15 bin 700 hastanın geldiğini gördük. Bu hastalarımızdan 113’ü ise bizim ambulanslarımız ile diğer hastanelere sevk oldu. Her hafta personelimiz ile toplantılar yaparak hastanenin doktor yada malzeme sıkıntısı olup olmadığını tartışıyoruz. Geçtiğimiz ay hastanemizde 8 vatandaşımız hayatını kaybetti. Doktor arkadaşlarımız ile ölen hastayı kurtarabilir miydik diye onun toplantısını bile yapıyoruz” dedi.

 

“HASTANENİN YÜZDE 24’Ü BİTTİ”

Çerkezköy’de inşaatı başlayan 200 yataklı devlet hastanesi hakkında da bilgi veren “Hastanemizde yaklaşık 45 gün kadar zemin iyileştirmesi ile ilgili vakit kaybedildi. Yüklenici firma çok gayretli çalışıyor. Cumartesi ve Pazar günleri de durmadan çalışmalarına devam ediyorlar. Kışın da inşaata uygun bir şekilde geçmesi ile birlikte kaybedilen 45 gün kapatıldı. Şuanda hastanemizin Haziran ayı sonuna sonlarına doğru kaba inşaatı bitmesi hedefleniyor. Normalde sözleşmeye göre 2015 Eylül ayında bitmesi gereken inşaat bakanımızın talimatı ile 23 Nisan’a kadar yetiştirilecek. Hastanemizin orta blokun kabası bitti. Şuan ince işçilik başladı. Yataklı servis olacak bu blokta zemini ve birinci katı yapılıyor. Yapılan değerlendirme toplantılarında ise hastanemizin yüzde 24’ünün tamamlandığını ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10