Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin imdadına Enesler Tekstil yetişti

Çerkezköy Belediyesi'nin yer tahsisi ile 2012 yılında merhum Tekirdağ Eski Valisi Zübeyir Kemelek'in katılımıyla Fatih Mahallesi 1215 ada, 2 nolu parselde tapuya kayıtlı alanda temeli atılan 40 derslikli

Çerkezköy 8.05.2014 18:40:00 0
Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROTOKOL İMZALANDI

Daha önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın okul için destek sözü verdiğini fakat konuyla ilgili bir netice alamadıklarını dile getiren Yazı “Dernek olarak başladığımız okul inşaatına söz veren bir çok kişi olduğu halde inşaatımız belirli bir noktaya geldi ve yardımlar olmayınca inşaat durdu. İlçemizde faaliyet gösteren Enesler Tekstil Sahibi hayırsever sanayicimiz Bayram Kızılaslan ila konu hakkında birkaç görüşmemiz oldu ve dün de kendileri bize madem iş bu raddeye geldi. ‘Bu sizin samimi gayretlerinizle de inşaatın epey bir yol almış olması ve bu işi burada yarım kalmasına müsaade etmeyeceğim ve okula ismimin verilmesi karşılığında 40 derslikli okulun tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazırım’ dedi. Dün kendisiyle protokol imzaladık” dedi.

 

 

2 MİLYON 115 BİN TL KAYNAK AKTARACAK

Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin Enesler Tekstil Sahibi Bayram Kızılaslan ile imzaladıkları protokole göre 2014-2015 öğretim yılının ikinci yarısında öğrenime açılması için çalışmaların hızla sürdüreceğini ifade eden Yazı “Bayram Kızılaslan’ın 2 milyon 115 bin liralık jesti sayesinde Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirilecek. Bu güne kadar hayırseverlerimize, sanayicilerimiz ve iş adamlarımızın katkılarıyla bu raddeye  getirdiğimiz hizmetin toplumumuza ve bölgemize dirayetli, inançlı nesiller yetişmesi bakımından önemli bir misyon ifade  edecektir. Gelecekte burada okuyacak çocuklarımızın da hayır duasını alacak olan Bayram Kızıaslan’a katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10